Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Harum dan wangi


Gucci Guilty. Kita ada 4 kotak minyak wangi belum bukak termasuk la yang ni. Camna tak banyak .. pantang jumpa. Tapi yang ni kita tak beli. Ada orang bagi kita masa harijadi. Best lah dapat hadiah beraroma harum segar camni. 

16 comments:

Isteri Encek Bard said...

bestnyer kakcik

oshin-jamel said...

waahhhh!!bestnye kak kc.....untung akk :)

Daddy Ziyyad said...

kalau pakai byk jenis perfume ni, boleh lekat ke bau dia? sebab yg saya faham, kalau kita stick to one perfume, baru baunya sebati dgn badan kita..correct me if I'm wrong..:)

Ummiakid @ lily said...

bestnye...ermmmmm harum bau sampai sini...dlm khayalan sesambil tutup mata....!!!

Tina Othman said...

bestnya kc..rasa boring pas lah dekat tina hehe

Farah Shamsudin said...

saya sangat suka dengan wangi-wangian ni kc..

aizamia3 said...

bagi satu boleh.. hikhikhik..

diana said...

makin wangi la kakchik..:p

Bulan said...

bestnye akak.nak satu!

My Little Diary said...

huhu byknya koleksi....

munna said...

semerbak baunya KC...

ziana said...

Kak chik post la kat kita satu

alinac lover said...

yong suka juga~

logorithm said...

I don't feel guilty so I'm gonna ask KC to gimme one FOC. Har har!

[18SX] Cinta malam pertama

[18PGSX] Logorithm's Wordless Wednesday #5

[U] Logorithm buat logo baru untuk fan page EqbalZack.com!

Ct Arina said...

boleh je kalau nak bagi rina 1 kc.. hihi =D

ani said...

bestnya kak chik.....bertuah sungguh.