Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Happy Wednesday morning ..


Selepas duduk diam-diam seharian semalam .. hari ni kita pulih sepenuhnya. Jangan tak tau .. kita bangun kul 4 pagi makan Panadol Activefast gara-gara tak sanggup menahan sakit kepala lama-lama. Tak selesa weih .. lain la kalo kita ni Ibu-Ibu rumahtangga .. bisa aja bangun pagi sesedap rasa. Hihi.

Walaupun tak sedap badan semalam, tetap mahu main masak-masak buat anakanda kesayangan. Biasalah kita .. "Fighter". Ecece .. fighter sangat la konon .. Hihi. Disebabkan mahu keluar dari 'mood sakit' kita sempat ke salun untuk cuci dan 'blow' rambut petang semalam. See .. See .. my hew hair. Cantek tak? Eh .. jangan puji. Nanti ai terlebih kembang. Hihi.



Happy Wednesday morning to my readers and followers. Walaupun terlewat .. tetap mahu "wish" kamu semua. May u have a good day, friends. For my beautiful mum, Napsiah and my adik angkat, Azizal .. Happy Birthday. Lots and lots of love from us ~ KC and family. Ingat nak balik rumah mama malam ni tapi Aiman tution. Hmmm .. jumpa hujung minggu ye. Rindu my mum, rindu both my beloved sista, rindu Ardini, rindu Puteri .. rindu sume lah. Tak terdaya nak tulis satu-satu. Hugs and kisses from KC and family. Serius rindu kat korang sume.



19 comments:

Tina Othman said...

happy birthday untuk mama kc, semoga dikurniakan kesihatan yg baik dan dipanjang kan umur

risa said...

hepi bday to your beloved mum ye kak...semoga keluarga akak semua diberkati:)

Ibu Darwisy said...

cantik la lambut baru KC..hehehe..nmpak lagi mude u..

Isteri Encek Bard said...

appy bufday to adik angakt KC

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak syg....rambut baru ke?chantekkkk

Penggemar Coklat said...

semoga makin sembuh ya.. ^^

Mama Kembar 3 said...

wahh lawa rambut ;-)

qemaishak said...

rindu kat KC gak...cantik rambut..pewitttt

rara pinkmafia said...

hepy je muka KC

laskar pelangi said...

wah! cantik je rambut baru akak=)
akak! moga cepat sihat!

eiela said...

wah,,berseri muka lepas g salon.

Amy Syaquena said...

kak chikkkk! nice hair rambut raya ke kak... shantikkkkkk

diana said...

selamat hari jadi untuk semua...
amboi...
masih bau kedai la rambut kakchik..
hehheh

makdara TERdiva said...

KC, happy belated birthday 2U..hampir lupa nak wish!

semoga cepat baik dari sakit kepala..KC ada migrain ke?

ShErA said...

selamat hari lahir utk mum dan adik angkat kakchik juga...

nice la rambut kakchik...

alinac lover said...

rindu kak cik jugakkkkkkkk

MamaEma said...

selamat hari istimewa untuk semua...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

urgh menesal tak mengurat dulu

Mak Wardah said...

KC cantik rambut baru...missed u tooo