Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Sapa la tu ye?

I wonder la .. Kenapa la lately ramai betul golongan ni nak berkenalan? Pantang nampak kita on YM .. mula ler dia bagi salam. Kita buat tak tau je.

Ada gak yang lebih 'daring' .. siap Inbox FB kita. Kononnya ternampak kita kat FB kawan-kawan kita. Sorry la eh .. tak da masa nak layan. If you are my blog reader .. you want to talk to me or message me .. please mention it and introduce yourself. InsyaAllah kalau i free, kita chat. Tapi kalo entah sapa-sapa .. ai takmo. Ai ni penakut dan pemalu sebenarnya. Hihi.



16 comments:

Cik Puan Zura said...

peminat la tu kak... hehehe

nisa said...

Ha...tu namanya peminat..hehehe..

p/s dah lama tak jengok sini..sehat ke KC?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jeng3...saper yg sibuk2 nak kenal ngan akak sayer tu?hehe.


akak..jd tak ahad ni?

ct N honey said...

layan dlm alam maya aje tak pe kot...

Isteri Encek Bard said...

tul , tul.. kd ieb klu orang yg ieb tak kenal rajin mesej ieb lam rm ieb terus remove.. klu blogger atau kengkawan yg ieb kenal insya allah ieb balas

Izan Ishak said...

yelah kc...kalau kawan2 yg kita kenal tu oklah kan. ni kalau stranger, cam takut pun ada...

sarah-najwan said...

xpyh layan..byk mende lain nk buat..kan jd mende lain kalu dilayan..

munna said...

tak yah layan KC... yg hitam berkilat tu mmg suka cari mangsa....

kakyon said...

wat tak tau aje kak chik..bo layann!

forever love said...

haha.. pergh.. ada org minat

alinac lover said...

aiyooo tkut

Peri PiA said...

berwapada,mintak dijauhkan

Ezzah Aziz said...

hahahaha.........tatut...pemalu ke peramah fren?

eliyaezlinalias said...

Lalat la tu kc!

Ct Arina said...

sape la tu yeee.. huuuu

logorithm said...

Agaknya diorang sedang melancarkan kempen besar-besaran nak mencari mangsa-mangsa baru. Mungkin semakin ramai yang sedar akan muslihat diorang, so diorang dah semakin desperate.

[U] Dua lagi rekabentuk LOGO mengancam untuk pilihan EqbalZack.com!

[18SX] Cinta malam pertama

[18PGSX] Logorithm's Wordless Wednesday #5 - Pecah kepala!