Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Jom la tolong kita

Adeh ... deh ... deh .. lenguh sengal pinggang kita tau. Mesin basuh kesayangan kita udah 'jem'. Sian dia. Dah tak sanggup berkhidmat untuk kita lagi kot .. tu yang mintak bersara awal. Hihi. For time being kita nak masukkan dia dalam wad ICU. Kita akan buat 'post mortem' .. nak cari punca 'awat yang hang takmo spin?' Kalo hang takmo baik gak .. jom kita kubuqkan dia sama-sama. Ek eleh .. habis madu sepah dibuang!! Hihi.

Dah seminggu kita basuh baju 'manual'. Makin 'selim' dan halus jari ai u. Hihi. Eleh .. kita basuh baju kita jer .. diaorang berdua ni bagus .. *basuh baju sendiri* kan Aiman tak kesah kannnnn??? Hihi. 

12 comments:

babylove said...

meh la kite tlg KC basuhkan... :) meh anto umah kita meh... :)

Kak Aya said...

samalah kita tp hari ni mesin kat rumah ni dah ok...3 trip mencuci petang ni.

m!sZ zAL!nA said...

cikna xpernah ada mesin basuh di rumah sepanjang 27 tahun hidup di dunia.. slalu guna tgn jek...

ct N honey said...

mesin basuh ct rosak minggu lepas, nasib baik hubby boleh betulkan,selamat duit....
kak chik, gambar terbaru tomok nikah dah ada...
Terkini gambar sekitar Majlis pernikahan Tomok dan Ayu

AMMAR YASIR said...

lenguh weh basuh secara manual

Encik MamaT said...

hehehe.. kalau tak biasa mmg lenguh.. teringat dulu mak basuh baju berbesen... slamber je...

qemaishak said...

kakchik mesin auto qema pun rosak, nasib ada yang manual kalau tak kena basuh sendiri jenuh nak perah, nasib baik cuaca panas kan, cepat juga kering hihi

eiela said...

huhu tak dapat nak tolong, semput deh. nasib masa blaja dulu bsuh bju sendiri je, selamat sikit.

Latest Entri :
Seram : Pengalaman Pertama Kali Dengan “Si Dia”

MamaYatie said...

adeh! byk2 brg letrik..mesin basuh la paling saya syg...tak larat nak sental ngan tangan..selai 2 bleh arr...huhu

risa said...

alololo ciannnn
kakchik kalau saye takde makcik wm..matilahhh 6org punya pakaian nak basuh tu..adehhh

Peri PiA said...

fuhhh,mancabar btl

pia bsh tuutttt dgn tgk pon dah letih hihi

Princess Nur said...

alahai siannya KC..mesin rosak la plak, cepat pegi sengheng kak..hihi