Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Sakit tapi sedap. Tu pasal nak jugak!!

Sudah mula kembali dengan Sessi Training bersama Coach muda dan cantek di tempat bertaraf Selebriti. Akibatnya ??? Sakit, sengal, lenguh dan segala perkataan yang sama ertinya sedang melanda badan kita sekarang. Mana tak nya .. tak puas-puas lagi kita mengoyakkan tisu

Tapi tu la .. Sakit-sakit pun nak jugak. "Fighter" la katakan .. Hihi. Semalam petang punya training 'best' .. paling puas hati. Satu setengah jam intensive training under Professional Coach supervision. Mencabar fizikal dan mental.  But i like. Habis satu setengah jam, take a hot shower, get ready and go. Masa driving, memang terasa kepuasan training tersebut. Puas hati .. satisfied. It's really a stress release exercise. Hasilnya?? Tenang minda dan sakit badan berganda!! Hahaha .. Sakit-sakit pun sedap. Tu pasal nak jugak!! Ok Coach .. See u again on Tuesday. We'll repeat. Hihi.


11 comments:

Ct Arina said...

bestnye ade personal coach. sakit xpe, yg penting cara training tu betul. go kc! hihi ;D

diana said...

ingtkan apa benda la tadi..
heheheh

Adzriel AB said...

lepas tu badan pun cergas... enjoy apa..

Princess Nur said...

Huhu..Tk sanggup sakit bdn ni kc..nur dh lama tk turun erobik kes sakit bdan la ni...HUHU

Maria James said...

as long as ada kepuasan dalam diri. tak gitu KC. loves, hugskisses for u :)

Peri PiA said...

kc oh kc :)

Farah Shamsudin said...

yang pnting kepuasan kc..

ShErA said...

kalau shera silap hari bln awal2 dah cabut lari dulu.. hehe

ummiross said...

hehe klu ummi boleh tercabut tulang ni,
bestkan, penat takpe, janji satisfied.

azzey said...

mesti lps ni kc makin sihat n vogue gitu...:)

logorithm said...

Betul tuh... badan rasa segar kalau kita exercise.

Uish... tajuk entri nih macam 18SX! Hehe...


Terbaru dari Logokoko:

[U] Dua lagi rekabentuk LOGO mengancam untuk pilihan EqbalZack.com!

[18SX] Cinta malam pertama

[18PGSX] Logorithm's Wordless Wednesday #5 - Pecah kepala!