Wednesday, July 27, 2011

Best .. best .. best ..

Baru selesai memanjakan badan dengan mengharung Kompleks membeli belah berbelas tingkat di kota yang sesak dan padat. Walau penat, tetap bersemangat. Walau sekarang sudah pukul 11.41 malam waktu tempatan, masih belum ada rasa mahu melayani panggilan tilam dan bantal. Wah .. wah .. wah .. tak penat-penat lagi tu.

Best la tempat ni.  Terletak di kawasan hiburan yang sentiasa happening tapi kalau korang tak biasa .. Awas !! Boleh 'head pening'. Hmm .. sok sok cite lagi eh. Esok bakal menyambung misi bahagian ke 2 sebelum terbang tinggi-tinggi lagi untuk pulang ke kampung halaman sendiri. 

14 comments:

forever love said...

kc..ole2 atq jangan lupa

!eNa PnG said...

wah.. manjakan diri.. best best...

kakyon said...

salam kakchik..kat mana tu..

Isteri Encek Bard said...

wahhhh best tu kakcik

Farah Shamsudin said...

seronok kan dapat manjakan diri?

azila said...

shopping selagi kaki mampu menghayun langkah dan mata masih lom mahu tdo kc...balik2 penat..tros tdo baru best..heheh

Hanis Azla said...

wah.. kat manalah tempat yg best tu kan kakchik.. anyway enjoy ur best time tu.. kita yg kat sini pula ikut rasa best baca entry kakchik ni..

Ismayanti said...

tangkap gambo bebanyak..sempak ke idak???

Ct Arina said...

ole2 rina jgn lupe eh. haha

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kc jgn lupa utk kita sama ye....hehehehe....

alinac lover said...

wah kak..p mana tu

makdara TERdiva said...

wah! KC dah shopping raya

munna said...

ke mana kali ni KC terbang agaknya....

azzey said...

bestnyer kc terbang tinggi..