Monday, July 18, 2011

Blurrrr .. tetiba


Hmmm .. tetiba 'blurr .. ' Terputus kata .. termati 'idea'. 'Bad mood' tidak .. ceria sangat pun tidak. Mendatar. Flat. Penat minda barangkali kerana terlalu lama menunggu SUV siap di workshop semalam. Ditambah lagi dengan batuk tak henti-henti dan tidornya hanya pada jam 1 pagi. Walau tak sehat .. cannot MC cos this week assignment beratur menunggu sentuhan jari-hari halusku. Engineer kejar .. Director kejar .. Projek A .. Projek B .. tak cukup ruang nak lari. Hihi.


Eh .. tak leh 'down' terus camtu. Wake up .. wake up. Jom berusaha untuk 'Up' kan diri. Shopping, maybe?? Alahai .. asal nak  boost the mood jer .. shopping. No wonder la purse makin kempis. Hihi. 

Happy working, kawan-kawan. Buat yang sedang bersantai .. enjoy la yer. I jelesss .. Hihi.

12 comments:

diana said...

sedang bersantai ni kakchik..
rasa malas nak masak hari ni..:p

Taufan Bin Ribut said...

kak jangan jeles saye ngah kuak kupu2 ni kat depan lappy ^_^


Entri Terkini : Tentang aku si blogger picisan
Entri terdahulu :Dating bersama Yuyu Zulaikha

Watch my video songs ^_^

GreenAppleKu.com said...

melawat kak ella ku. :)

eliyaezlinalias said...

chaiyok kc!

alinac lover said...

jgn stress ya kc~

Melati Qistyna's Mummy said...

cantik rambut kc, buat sendiri kah? :P

erkk, lari topik lah...hehehhe

makdara TERdiva said...

Hy KC ku syg..
saya kalau dpt batuk..sebulan lebih baru baik..

makan ubat batuk pun tak lut..huhu

Daddy Ziyyad said...

try teh o + daun pudina..it's refreshing and a good antioxidant...since u pun busy bangat tak cukup rehat...:)

Tina Othman said...

take care kc

ziana said...

Ummm apa nak buat yer? If dah blurrr..kena ambik cuti la KC

Ct Arina said...

happy tuesday kc. hihi ~_^

munna said...

Jom KC pergi shopping esok hari...