Friday, July 15, 2011

DAIM

Chocolate lovers mesti setuju kalo saya katakan yang Coklat Daim adalah sangat sedap. Tapi kalo ada yang jawab "No" atau "Nehi"*versi Hindi* nak buat camna kan .. Nama pun "selera masing-masing". 

3 packets of Chocolate Daim bought from Langkawi last week. Sekarang dah tinggal 1 je. Sapa suruh sedap sangat .. kan dah laju ai "ngap". Hihi. Kalau korang pegi Langkawi, jangan lupa beli chocolate ni ye .. RM14.90 sahaja sebungkus. Kat KL RM19.90. Beza RM5 .. memang patut la beli kalo udah di Langkawi, kan.


Meanwhile, today i bought 4 more bottles of Chocolate Almond from Fayyedh Coco. Sangat sesuai dengan selera Chocolate lovers seperti saya. Untuk sayakah? Oh tidak .. untuk teman-teman lain yang setuju bahawa Coklat keluaran Fayyedh Coco adalah sangat sedap. Kan ai dah kata .. U can trust me*Eh Ella .. jangan riak, dosa .. Tuhan tak suka* Hihi.




19 comments:

diana said...

saya ialah penggemar coklat Daim..:p

Princess Nur said...

Daim ni bleh tahan la sedap..Cuma nur tk suka yg keras kt dalam diatu

ShErA said...

shera paling suka coklat daim.. memang terbaik.. sedap pun sedap...

oshin-jamel said...

akk nk segenggam coklat daim!!!peberetttt nie!!!

risa said...

aiyohhh kakak chantek!! semlam saye berebut ngan dak mia makan ceklat neh..haishhhh babysitter belikan untuk dia...saye yg kebas!! ekekeke

Aku Ibu Muda said...

tetiba tingat daim juvana...hihiiii

Ati Masrif said...

susah nak cari coklat daim tu

kita pun giler coklat :)

aimaniman said...

akak x pernah rasa pon kalu p langkawi bli ferero roche.. pas tu kat sini anak2 akak suke kitkat.. sdap sangat ke daim tu.. issh

Nurfaizah M Nor said...

sy mmg suka sgt sokelat daim neh...

Tina Othman said...

tina sangat cintakan coklat

Alin Marlini said...

Nakkkkkk...

myra yusreena said...

haahhhh! dari kecik gile makan daimm! hee sedap sedap..selagi xhabis, xsenang duduk dibuatnye..haha

Fiqah Yusoff said...

wa.. daim ;) my faveret.. HAHA
bak la sini sikit.. kalau tak pom apa2 cokelat pom boleh.. haha :P

RaNiA said...

salam KC..

mak sya pun suka choc ni..baru minggu lepas belikan tuk dia..tgk di LCCT RM30++..hamek ko..hahaha

harleena said...

Salam Kak Cik. mmg suka sangat daim ni. Dulu saya beli kat duty free shop KLIA 385 gm dengan harga rm42.00
Bila dah kat France, saya tengok harga Daim ni 400 gm hanya 6 euro ajer.... Betapa murahnya Daim kat sini... bestnya....

Kalamhati said...

Saya setuju!(sambil angkap laptop nih..hehe)

DAIM memang sodaaaap!

Ct Arina said...

utk raye ke kc? bukan main galak kc beli coklat byk2. ehe^^

alinac lover said...

ehehhehe yg ni yong mmg suka

alinac lover said...

ehehhehe yg ni yong mmg suka