Tuesday, July 19, 2011

Entry patah hati .. patah jiwa ..

Ini entry orang patah hati .. entry orang merana jiwa. Sedih sebab terlalu banyak yang tergendala gara-gara line Streamyx yang masih sengal, slow dan lembab gila selembab Siput cuba belajar berlari.

Too much 'pending job' sebab banyak korporat website tak boleh dibukak. Tuan Besar dah banyak kali lahirkan rasa tak puashati. Dah tu .. camna? Nak i buat kerja jam 2, 3 pagi ke? Time tu je yang line clear .. se 'clear' dan sejernih air sungai di Janda Baik. 

Nak bukak FB? Nak BW? Jangan kau mimpi selagi belum jam 1 pagi. Yang boleh hanya lah post entry tu pun tersemput-semput .. jap-jap ada .. jap-jap tak ada. Haih .. cepat lah 'line clear' agar kerja-kerja ku juga 'clear' dan tak perlu lagi main kejar-kejar dengan Tuan Besar ..

11 comments:

forever love said...

guna la berukband sementara

Mama Likha said...

lama tk jenguk kc... sabar ye kc....

Ati Masrif said...

awat tak cuba tukar saje
line lain ella ..?

sarah-najwan said...

sobarrrr..

QiuT Mummy said...

npe xgne bb jer...

aizamia3 said...

kalau rasa dah tak boleh sabar, kena cari gak alternative lain.. ;)

farah fauzi said...

sabar..sabar...nanti jup2 lagi ok kot...hehe

Farah Shamsudin said...

erm.. kena cari cara lain pulak laahh..

oshin-jamel said...

alahai..ciannye kakak ku ini...

MamaYatie said...

apsal sengal jer tenet lately ni kak chik??ada problem kat mana2 kot...

dayangkueffazulaikha said...

P1max rasanya ok kot kalau compare ngan streamyx =)