Entry patah hati .. patah jiwa ..

Tuesday, July 19, 2011

Ini entry orang patah hati .. entry orang merana jiwa. Sedih sebab terlalu banyak yang tergendala gara-gara line Streamyx yang masih sengal, slow dan lembab gila selembab Siput cuba belajar berlari.

Too much 'pending job' sebab banyak korporat website tak boleh dibukak. Tuan Besar dah banyak kali lahirkan rasa tak puashati. Dah tu .. camna? Nak i buat kerja jam 2, 3 pagi ke? Time tu je yang line clear .. se 'clear' dan sejernih air sungai di Janda Baik. 

Nak bukak FB? Nak BW? Jangan kau mimpi selagi belum jam 1 pagi. Yang boleh hanya lah post entry tu pun tersemput-semput .. jap-jap ada .. jap-jap tak ada. Haih .. cepat lah 'line clear' agar kerja-kerja ku juga 'clear' dan tak perlu lagi main kejar-kejar dengan Tuan Besar ..

You Might Also Like

11 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here