Friday, July 22, 2011

Hujung minggu datang lagi

Hujung minggu datang lagi. Seperti biasa .. hidup kita tak pernah sunyi dan sepi tanpa aktiviti. Ada je benda nak buat. Ada je undangan yang kita dapat. Well, selagi dijemput dan ada orang ingat ..  itu tandanya kita dihargai, kan.

Pagi esok kita kerja. Petang kul 4:30 ada appointment kat Bukit Raja with Pinky . Pastu few nights ago dapat invitation dari adik yang sayang dan cinta selamanya ni dari jam 11 pagi- 4 petang esok kat Extreme Park, Shah Alam. Ahad my beloved mum buat kenduri. Petang patutnya gi jadi Selebriti. Malam je baru kita free. Waahhhhh .. bersusun aktiviti. Eh .. itu kita. Korang camna? Buat apa hujung minggu ni? Ce cite .. ce cite. Eh .. menyibuk je aku. Hihi.



5 comments:

WuMing said...

Ok laaa ada aktiviti...tak la boring... tapi kalau banyak sangat... letih juga...

Elie Lily said...

hujung minggu ni tamatlah minggu bersuka ria elie! dah kena balik kolej semula! wawa! T_T

norh said...

hujung minggu ni saya nak pengsan..he he

ShErA said...

minggu ni shera ada family day...

Puan Kutu said...

hujung mingu mengupdate blog.haha..