Thursday, July 21, 2011

I remove ..

Kalau dah tak berminat untuk  memanjangkan ukhuwah persahabatan yang telah lama terbina, cukup sampai disini sahaja persahabatan kita. Ingatkan setelah berbelas tahun tak jumpa bila bersua di alam maya kau akan ceria. Rupa-rupanya ??? Owhh .. perhaps i'm not well off enough to be your friend? Tak cukup berjaya? Tak cukup kaya? Hmmmm .. hati manusia. Yang dah sah-sah kaya tak berlagak dan mendongak. Yang 'perasan' kaya ??? Amboiii .. kawan dari zaman sekolah pun kau dah tak nampak. 

I remove. That's the only thing that i can do. Teruskan lah dengan sikap "macam bagus dan perasan kaya" itu.

13 comments:

Ct Arina said...

macam2 perangai org kan. takkan kemane org yg perangai buruk camtu. malah akan dbenci ramai org. ishhh

ZaiRi-MiZa said...

salam akak sayang.

remove je ke kak?klu saya remove dan block terus.

aqishah said...

remove jer.. huk huk huk

org yg perasan hebat mmg jgn d layan

CT said...

Org camni 'biarkan' dgn dunia dia..hihihi. Tak kemana pun sombongnya tu..hukhukhuk

ShErA said...

mcm2 ragam ada... orang kalau dah lama lost contact nak cari kwn blk.. tp, jadi mcm ni susah la...

eliyaezlinalias said...

tak rugi pon xpunya dia sbg kawan kc...

ziana said...

Sabar la KC, tu kan hari dia..Dia tak tau ke depan tu hari sapa pulak...Tak pa mai kita nyahkan dia dari bumi malaysia..Ganas tak???

Bulan said...

remove kak.x rugi pn kwn ngan org mcm tue :)

Mak Wardah said...

Kc,

Akak this week bengang & stress dgn species mcm ni. U r right, better remove...Gud idea KC. Rambut baru cun...sexy

diana said...

tengah berkira2 nak remove kawan sekolah lama ni..:p

Suria said...

remove jer..
lame² dia akan sedar perangai dia camtu yg mnyebabkan kwn² lari... :D

sarah-najwan said...

mmg ade kwn kita gtu..xle nk kata apa..

selagi dia xmenyusahkan kita..abaikn dia..

logorithm said...

Kawan KC tuh dah jadi Datin ker? Ker Datin wannabe? :-p


Terbaru dari Logokoko:

[U] Logo baru untuk Ben Ashaari!

[13PG] Kemalangan ngeri di tapak binaan

[13SX] Makcik bertudung labuh KENTUT dalam lift!