Thursday, July 21, 2011

Kotak pagi wajib dikunjungi ..

Tiap kali bangun tido, mesti minum air masak dulu. Pastu minum Susu Alpha Lipid satu sudu. Then, baru la boleh buat benda-benda lain.


Sampai ke kat ofis, ada Kotak yang wajib dikunjungi sebelum kita mulakan kerja. Memula ambek sesudu Collagen dust tu masuk dalam shaker pastu buh Fruit Juice pastu shake .. shake .. shake .. masukkan dalam cawan pastu minum. Hihihi .. mcm karangan budak 9 tahun daaaaa ..

Pastu makan Vitamin yang lain-lain. Pastu ambek body lotion Gucci Guilty sapu-sapu. Pastu 'done'. OK. Boleh kerja dengan selesa sebab sudah ada perlindungan diri dengan benda-benda tu sume. Eh .. itu kita. Korang camana ye?

12 comments:

azila said...

samala kita kc...lps bekfast kat opis, harus ngadap kotak2 itu..kadang2 dok pk sampai bila nak stop nih,sbb boring ..heheh.pastu malam sblom tdo nak kena hadap lg sekali...huhuhu

Ct Arina said...

rina takde ngadap kotak pape. dah siap sedia sume kat rumah. cume tiap2 hari wajib bawak air masak 1 botol tupperware. sampai ofis terus on pc je. hihi^^

makdara TERdiva said...

wowww!

rutin saya biasa2 jerr..:D

sarah-najwan said...

wow..kelaz you..penjagaan kesihatan luar dan dlm yg mantopp..

ai biasa2 aje..hehe

Melati Qistyna's Mummy said...

muehehehe, rajin kc yer, kita kalau teringat baru mkn :P... sm gak ngan losyen, kalau dh keringgggg sgt kulit tu, br pasan, eh..eh kering nyer kulit :P

MamaYatie said...

saya takde kotak gitu...minum susu HL sajor..

MamaYatie said...

saya takde kotak gitu...minum susu HL sajor..

diana said...

kita pulak bangun pagi2 siap mandi semua..sapu deoderant dan isi perut kenyang2..
itu la perlindungan kita...
hahahhahh...
jauh benor gaya hidup kta kakchik..
bagai langit dengan bumi...:p

ct N honey said...

agak2nya berapa sebulan belanja untuk ini ye? mesti halus dan mulus kulit ni..

CIK JATT said...

wah banyaknya!
saya hari2 telan VCO pil. tu satu jer.

ZaiRi-MiZa said...

ni nama dia kotak rahsia ye kak..hehe."kotak rahsia kecantikan dan kesihatan"

Anonymous said...

salam. nak tanya pasal collagen dust tu...how much is it?and katne nk dpt benda tu?!?tq.