Sunday, July 24, 2011

Lepak dengan kesayangan

Lepak dengan kesayangan malam minggu yang lalu. Kita kan .. kalau lama tak jumpa diaorang ataupun lama tak dengar suara diaorang .. "mesti rindu". That's why seminggu sekali mesti nak jumpa diaorang. Except for My dear Dr. Rozzana .. only managed to see her once a while cos she's "super busy".

My bestfriends ~ Yanti@ Pinky and Dr. Rozzana. Thanks to Yanti yang sudi men 'drive' kami ke mana-mana. Ai rabun malam u. Hihi.

Sorang lagi bestfriend, Kakak Cantek kesayangan saya @ Kak Nani. Dia ni pun super bizi gak .. 24 jam sehari macam tak cukup untuk dia .She's a very strong woman .. energetic and full with positive attitude. Harap-harap saya boleh jadi kuat macam dia. 

Aiman dan yanti ~ Khusyuknya makan. Nasi lemak 'cinonet' kat sini memang terbaik lah. Harga pun masih RM1.00 tau. Meh la cuba. Mesti tak nyesal punya.

Agenda utama perjumpaan ialah makan .. borak dan gelak. Tak pernah habis cerita kita, kan. Borak .. gelak .. borak .. gelak .. sedar-sedar dah dekat 12m malam .. maka tibalah masa untuk berpisah. Haihhh .. mcm burung pulang ke sarang lah. Hihi. Kalau u ols nak tau .. ni la saat yang paling tak best sekali. Hmmm .. tak pe .. esok-esok kita 'dating' lagi.  

Ni la tempatnya ~ Restoran Warisan Sambal Opah kat USJ 9. Walau cuma jual Nasi Lemak Daun Pisang, tempat ni 'happening'. Restoran cantek .. makanan sedap .. suasana ceria. Wah .. wah .. wah .. promot nampak. Alalala .. saja jer nak syer dengan u ols semua. 



5 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

best kan lepak ngan kawan2... nak2 lama x jumpa :)

deAnza-wAnda said...

kak.. rindu sangattt!!!

Lieyly ︱ Alia said...

aaa , lapar...tgok org makan2 neyh xtahan..

Ct Arina said...

wahhh dgn model 80-an lagiiiii ^_^

Amy Syaquena said...

wah best nya akak dapt jumpa kawan2 nak pulak kawan lame..mesti banyak benda yang nak di bualkan..