Money matters ..

Monday, July 25, 2011

Money .. money .. money. Selagi bernafas .. money matters adalah perkara yang wajib dan perlu difikirkan. Apa benda tak pakai duit? Nak gi tandas kat sopink complex, kalau tak cukup duit .. tunggu la sampai rumah sendiri. Kot ye boleh tunggu eh?? Hihi.

Urusniaga wang Ringgit Malaysia dan Rupiah sedang dijalankan. Tak cukup tangan dan kaki nak kira .. Si Yanti keluarkan 'calculator' versi handphone cap Ayam*Ampunnnnn .. Yanti* Hihi. Kira dan kira dan kira .. Hmmm .. tu je la keja kita. Kalau lah ada yang perasan .. sure dia cakap camni .. 'Geng 4 orang perempuan ni .. tak habis-habis dengan 'money matters' nya. Hihi.

Antara 'money matters' kami malam semalam ~ Grilled Salmon overdone. Over pun sedaps. Kita makan sampai licin. Eleh .. sepinggan kongsi 3 orang .. haruslah segigit seorang, kan. Hihi.

Aiskrim goreng ni pun boleh la tahan harga dan rasanya.

Agak-agak nak 'save money' .. mari makan berkongsi camni Yanti dan Bodigad ni. Waaa .. putihnya tangan Yanti@Pinky. Mcm 'Soyabean' ler ... 

You Might Also Like

13 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here