Monday, July 25, 2011

Money matters ..

Money .. money .. money. Selagi bernafas .. money matters adalah perkara yang wajib dan perlu difikirkan. Apa benda tak pakai duit? Nak gi tandas kat sopink complex, kalau tak cukup duit .. tunggu la sampai rumah sendiri. Kot ye boleh tunggu eh?? Hihi.

Urusniaga wang Ringgit Malaysia dan Rupiah sedang dijalankan. Tak cukup tangan dan kaki nak kira .. Si Yanti keluarkan 'calculator' versi handphone cap Ayam*Ampunnnnn .. Yanti* Hihi. Kira dan kira dan kira .. Hmmm .. tu je la keja kita. Kalau lah ada yang perasan .. sure dia cakap camni .. 'Geng 4 orang perempuan ni .. tak habis-habis dengan 'money matters' nya. Hihi.

Antara 'money matters' kami malam semalam ~ Grilled Salmon overdone. Over pun sedaps. Kita makan sampai licin. Eleh .. sepinggan kongsi 3 orang .. haruslah segigit seorang, kan. Hihi.

Aiskrim goreng ni pun boleh la tahan harga dan rasanya.

Agak-agak nak 'save money' .. mari makan berkongsi camni Yanti dan Bodigad ni. Waaa .. putihnya tangan Yanti@Pinky. Mcm 'Soyabean' ler ... 

13 comments:

Aku Ibu Muda said...

ikan salmon tu...menggiurkan...hihi

sarah-najwan said...

aikk..gi holiday lagi ka KCE?
ka tukar duit yg gi indonesia ari tu eh...hehee

Ujang9897 said...

tgh berkira2 duit utk pindah.hee


buat saya lapar la akak ni

Piasara said...

"makanan kalau sedap elok kongsi2 ngan yg tersayang,bertambah tambah sedap....mcm saya pun suka kalau mkn kat luar suruh ank2 amik mknn yg tk sama pastu leh kongsi2 rasa.."

Adzriel @ Liza AB said...

kak chik ni memang suka menggoda dgn makan le...
mohon bantuan vote jika sudi
http://adzrienshoppe.blogspot.com/2011/07/rahsia-awet-muda-kak-t.html

diana said...

nak pi bercuti ke indonesia lagike?/:)

abah khalisha said...

cantiknya tangan.hehehe..ais krim tu sodap makan kalau tgh panas.

PinKy MoMMa said...

kak chik makan sedap tuuuu huhu :)

deAnza-wAnda said...

wau... dah posa nih terliur plakss...

alinac lover said...

duit..duit duit hhehhe

Farah Shamsudin said...

duit oh duit!! semua pun guna duit jugaa..

logorithm said...

Hurm... I tak pernah lagi merasa ais-krim goreng...


Terbaru dari Logokoko:

[U] Jangan marah-marah, nanti kena jual!

[U] Logo baru untuk Ben Ashaari!

[13PG] Gambar kemalangan ngeri di tapak binaan

RashAtie said...

ais krim goreng? penah tgk org jual..tapi tak penah rasa...sedap ke kak chik?