Tuesday, July 19, 2011

Sesekali rasa teringin ..

Out of the normal breakfast routine yang biasanya cuma 3 keping biskut Jacob dan Nescafe O, let's eat this delicious Roti Canai Daun Pisang*sekali sekala layan teringin ... *

Sedap. Gebu. 

Teh tarik yang tak manis. Nice.

Bila rambut nak panjang cenggini eh?? Tak sabar ni .. 
Eh .. larik topik. Hihi.



19 comments:

Tina Othman said...

lama sangat rasanya tak makan roti canai hehe

makdara TERdiva said...

kurang suka la skrg ni makan roti canai..mgkn sbb dulu dah selalu mkn..thehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ermm suka gak mkn roti canai tp dgn syarat takmo bungkus.tak sedappp

MamaEma said...

roti canai daun pisang..atau roti cana atas pinggan berupa daun pisang kC?

Isteri Encek Bard said...

tu dia lama tak amakn rot canai

RaNiA said...

uishh..sedap tue...

CT said...

Kuatlah smgt KC...akk pun kenA cmni skrg..ok tak bfast 4 sudu mee hoon, 1 ktl ayam dan jus epal without sugar...??? ok tak...hihihi

Pkl 11.30 akk dh makan lg oat krunch 2 kpg..hihih

Tgh telan air liur je...hahah

lagenda said...

Mak x suka mkn roti canai. eh KC..dah alang2 kat mamak tu, apa kata try 3 layer yg mak tergila2kan skrg tu. Mana tau..sama lg citarasa tekak kita..

Melati Qistyna's Mummy said...

dh cm lagu ye plak kc :P

Ct Arina said...

fav rina roti sardin. ehe^^
klu kc salu ikat rambut, rambut cepat pjg taw.

diana said...

siap atas daun pisang tu...:)

Daddy Ziyyad said...

Rutin kebanyakkan rakyat Malaysia pulak terbalik! Selalu makan roti canai, sesekali makan biskut Jekob..~haha

forever love said...

dah selalu mam roti canai.. bosan.. haha

Cik Ina Do do Cheng said...

dah lama tak makan roti canai, sebab tak jumpa kedai mamak on the way pegi keja. sedapnya teh tarik tu kak cik.

eiela said...

cam mersik je roti canai tuh. nampak sedap.

Mama Likha said...

eh ni rambut kc yg baru ke ??

MamaYatie said...

sekali pandang nampak cam buah limau barli, dua kali pandang roti canai rupanya...hahaa

ShErA said...

tak pernah lagi jumpa roti canai atas daun pisang

cik bahulu oren said...

apa special roti canai daun pisang tu kak?