Thursday, December 22, 2011

Khamis malam Jumaat di rumah Kak Nani

Hari Khamis malam Jumaat ~ Bertemankan wanita cantik yang saya sayangi, kita pegi rumah Kak Nani. Meninjau dan memeriahkan persiapan terakhir Liana, bakal pengantin yang sedang berdebar-debar membilang saat dan detik yang tak sampai 24jam lagi bakal bergelar isteri. Merah inai di jari tapi kurang seri, maka saya lah 'despatch' yang datang dengan utusan membawa 2 tiub inai untuk memerahkan lagi jari.  Sib baik Butik Tukang Inai depan rumah ai. Hihi ..

Kita pun teringin gak, kan Yantiiii ...

Pelamin manis ala-ala "Inggeris". Bak kata my kesayangan Yanti ~ Pelamin yang sangat suci .. serba putih. Cantik dan Menarik. Saya gembira bila dapat menyumbang sedikit sebanyak untuk majlis ini dan antaranya ialah 'recommend my friend' untuk mendapatkan pelamin yang cantik dengan harga yang tersangatlah 'affordable' ini. Teruja tak korang? Kalau teruja, jom serbu rumah Kak Nani esok hari.

Sebelum Liana rasmikan, meh kita ambek gambar ramai-ramai. Kanda Yon pun turut serta. Memang dah berjanji untuk jumpa di sana bersama-sama. Mak pengantin a.k.a Kakak Cantek kesayangan saya walaupun penat tetap senyum dan bergelak ketawa ala-ala 'Kanak-Kanak Ribena' versi "Mak". Hihi.

Bilik pengantin tinggal tunggu sentuhan terakhir. Nak tau apa dia? Rahsia ...

Kalau u ols nak tau, ada banyak lagi yang cantik dan menarik di sana. Kita tak nak cerita banyak-banyak nanti tak 'surprise' ... So, sesiapa yang dah dapat jemputan, jumpa di sanaaaa ... Kalau ternampak muka comot ai esok hari, usah malu bertegur sapa ye.

21 comments:

Ibu Darwisy said...

wah..mesti meriah kan..

Lady Milo said...

pelamin so sweet. Suka putih.

suri solehah said...

tengok pelamin cantik..teringin nk sanding balik ngan hubby.lah KC.sbb masa nikah dulu tak buat pelamin hehe

Panglima Muda said...

salam...cantik tempat tidur

pinky said...

thanks KC 4 shared..huhuhu...

Pok Amai-Amai said...

Mmg ctk....

=D

qemaishak said...

Tak sabar nak tengok gambar sanding nanti..pasti gempak..

Scarlett O'Hara said...

dah abis majlis kang, share lah gambo kak Chik!

Isteri Encek Bard said...

CANTIKNYA PELAMIN DIA.. SIMPLE DAN MENARIK

oshin-jamel said...

chantekknye kak chik..nnti kim slm kt pengantin baru yer..." selamat pengantin baru"

Suara Kalbu said...

Hadoiiiiiiiiii...semuanya cantik cantik termasuklah orang yang posing2 dalam entry ni huhuhu

nisa said...

kc t share la pict kc kt kenduri kak nani ye..mesti best..

Mama Kyra said...

pelamin tu nampak sweet je...

JunAina said...

belum sempat pengantin rasmi org lain dah rasmi dulu...:)

diana said...

mesti semuanya serba cantik..kan??
nama pun pengantin..:P

Chekgu Azrine said...

WOW.. pelamin tu sangat cantik.. huhu..tak sabar nak tengok gambar pengantin..

Irfa said...

bestnya

eliyaezlinalias said...

wahhhh! tak sabo nak pergi...
untung dapat jemputan! ehehehehe

akuzle ayu said...

sy nk hadir tp x dpt jemputan...heheheheh

AyuArjuna BiGoshh said...

mesti meriahhhh :)

cikpuanhady said...

wahh..pelamin dier cantik..comey gitew..