Sunday, July 31, 2011

Ben Ashaari dan isteri

Semalam jumpa Mr. and Mrs Ben kat Sogo. Ya Rabbi .. dasyat betul ketaksuban orang kita dengan Sogo tu yer .. Belum bukak lagi dah ramai menunggu depan pintu. Pak Guard tu mesti senyum lebar punya ..... ramai jer yang rela membantu jika perlu. Hihi .. Lama ooo tak pegi Sogo .. last pegi masa jumpa diaorg berdua aritu. Bila tu?? Entahlah .. lupa sudah. After all it's not my favorite spot for shopping. Gi situ sebab nak jumpa kawan jer. Dah jumpa .. makan .. terus balik. Apa pun kita tak beli.

Gambar Mrs. Ben harus di 'shade' .. Thanks for the cenderahati Mrs. Ben. Cantek. OK kakchik pakai. Len kali beli lagi eh .. Amboi .. Bagi betis nak paha lak dia. Over!!

Tuan Bodigard i orang yang paling hepi bila jumpa Ben Ashaari. Masa mula-mula jumpa Ben dulu .. 2 hari berturut-turut dok sebut nama Ben. Excited dan minat sungguh dia pada Ben. Peminat setia Hanis Zalikha gak dia ni. Malam semalam dia jumpa Keknis lak. Suka betul dia.

Motif ambek gambar dari tepi?? Nak tengok rambut sendiri!!

Dah macam kat Tanah Abang, Jakarta.

Penat sopink gamaknya diaorang ni??

Pastu kita gi Kenanga .. sayang barang yang dicari tak ada. Balik konon nak ronda Bukit Bintang. Alahai ..Bukit Bintang pun sesak gilar!!!! 2 jam 'stranded' kat sini. Ni baru betul-betul "Jalan-Jalan Cari Pasal". Padan muka ai. Hihi.







29 comments:

Shahazrin said...

wow... tak sanggup tenkan clucth macam nie... sakit lutut... haha

azila said...

heheh..ni mesti tuan bodyguard yg pujuk2 p jalan2 kat Bukit Bintang kc..wah, langkah terbaik naik LRT semlm..hehe.erk..labuh x?

LidaRahim said...

saya soping baju budak2 jer kat sogo tu KC.. mmg murah & kualiti baekkkk punya..

Isteri Encek Bard said...

tingin nak jumpa diorang.... nak jumpa K. Zla...

BEN ASHAARI said...

Tq kc... sorok kunci keta tuh.. ahhaha..

MamaEma said...

tak kuasa nak terjah KL time2 jem gini..

||aLeaSaRa|| said...

slm 1 ramadhan ye sis!wah bestlah dpt lepak makan sama2 bro.teringin jumpa mrs ben.kite dah jumpa gak bro BA masa gathering kembar br2 ni.

oh sogo??tmpt sogok duit org ramai tu he3...kite pergi sabtu baru2 ni perghhhh...

http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/07/sogogempar-sebab-semuttttttt-kerumun.html

mizzkechique said...

amboi, ramainya umat..

diana said...

baju ungu tu bakal pengganti encik ben tu..
hahahha

Farah Shamsudin said...

saya pun kesana jugaa kak.. memang teruk sangat jalan.. sesakk habiss.. tengok gaya mcm esoknya nak beraya..

Daddy Ziyyad said...

memang heran tgk tahap ketaksuban org KL yg sanggup beratur depan Sogo! ekekekek

Selamat Menjalani Ibadah Puasa buat Kakcik sekeluarga.

oshin-jamel said...

2 mggu lepas sy pg pon sesak gakk..hehhe!!x tahan pnsss+ujan!!

Aku Ibu Muda said...

kc, wani pun masuk KL semalam..hehe...plan asal nak jjcp kt jln tar..tp tak leh masuk..terus lencong ke kampung baru...jjcm..baru kenyang..ahaha

ziana said...

Yang KC dok pi situ buat apa?? Time Sogo sale mmg la jammmmm bangat

YanaMIB said...

org soping raya kan..huhu dh la ada member sale kn semlm kt sogo? adeh naseb x larat nk pi..klu ikutkn napsu mmg nk terjah gak semlm..huhu~

Qaseh dalia adelia said...

weeee .. besnye hehe

MamaYatie said...

alemak! dahsyat tu;;..tu yg dah lama tak jejak sogo tur..nak plak ada 3 budak kenit..huhuhu

deqlis said...

wah seronok dah shopping...

sales ok ker?? menyengat??

Adzriel @ Liza AB said...

tak larat le nak layan jem tu kak chik.. bertuah si hero dpt jumpa idolanya.. kirim salam kat hero kak chik tu.

sarah-najwan said...

kwn saya pi sogo..melaut manusia..hehe..seme org bajet nk soping2 sblum poso..hehe

Bulan said...

bulan pn xsuke shopim kt sogo :) eheee

Alin Marlini said...

dari hari jumaat sesak giler KC..ALin nak blk pun sangat susah...org sibuk shopping..

laskar pelangi said...

akak, fuh! baru nak pose dah shppg raya ke? hehehe

Amy Syaquena said...

amy langsung x pernah shopping kat sogo , masa dok k.l dulu selalu shopping kat alamanda gan mid valley je..

cik paja hanim said...

hahaha..cikpaja pn pegi jugak ari jumaat aritu..jem gila vavi..kuar dr sogo kul 5 smpai bangi kul 8 mlm..hohoho

alexa yussida said...

penah g sogo sekali saja..tu pon masa form 3,keke xbest situ..

slmt berpuasa akak:D

alinac lover said...

wah kak~ best la jumpa2 ek~

AdiaLuze said...

WoW !!! Bestnye dapat jumpa En.Ben !! Mesti xcited giler kan,kan,kan .. hehehe

Tak minat g Sogo .. Lagi2 bila ramai sgt org cmtuh .. Depa taktau yg ada brg yang lagi depa jual mahal time2 sale camnih .. huhuu

Mama Likha said...

heeee btul tu kc mcm tanah abang ! hehehe