Tuesday, January 31, 2012

Famili dan artis-artis

Hari Sabtu malam minggu ~ Kemeriahan dan kepenatan yang berterusan
tapi mengeratkan silaturrahim sesama insan. Alhamdulillah. Syukur nikmat Allah SWT kepada kita semua.


Mama dan Abah potong kek Anniversary.  Jai sengih nape?

Phewittttt .. Adik saya Aishah, Kakak Saya KY, Salina and Baby Aleesya
and Chef Cilik ~ the awesome Sarah Ardinie.

Bukti kami sopink ramai-ramai.

Sessi makan berjemaah (Round 2) pada 28.01.2012.

Ni kita punya

Sepupu-sepupu Aiman ..

Ala tomey-tomey ..

tetiba sentap ..

OK. Dah tak sentap bila berjaya jadi "Paparazzi" untuk Aiman dan Aleesya.
Ini hasil kerja Puteri The Princess ~ tanpa kepala. Kahkahkah.

Woowwoooo .. ada orang nyanyi-nyanyi. 

Mama kita minat dia. Aiman 'aim' nak body cam dia.

Kita pun enterframe gak. 
Pastu sibuk tanya "Sapa eh nama dia? My KY answered ~ Ady Putra" Dia berlakon cite apa eh? KY jwb ~ Nora Elena. Makkkkk .. malunya, tak kenal aktor berlakon dlm drama popular meletops tu. What to do .. ai bukan Minah TV. Tengok Nora Elena pun ujung-ujung je, tak penah pollo. Hihi.

Hahhhhh .. yang ni ai kenal ~  aha .. ohoo .. caramu dan caraku*sambil joget ala-ala kumpulan Elite* Ni Watie Elite ler .. zaman ai muda-muda bergetah dulu. OK. Dah malam dah penat. Jom balik. BTW, TQVM my Darling Yanti for being my Driver tolong ambek kek kat Seksyen 18 tu. Kalau tak da dia, mati la ai. "AI BUTA KAWASAN" kahkahkah.



19 comments:

pinky said...

kc...not ady putra....ery putra...hahahha...stu negeri gak nga kiter tu....ahaksssssss

kakchik@ella said...

@Pinky, tqqqq. KC dh betulkan dah. thnkssss eh.

yana halim said...

hahaha ...lawak pulak kak ella nie.....sesekali kena tengok tv jugak kot. Tak polo x pe....jenguk je beautifulnara...hehe

Hanis Azla said...

meriah keluarga kakChik.. bestnya keluar ramai2 macam tu.. siap jumpa artis lagi..

kasihibu said...

aktiviti kekeluargaan yang menyeronokan....

Anaa said...

KCE,
adyputra.. bukan ery putra.. ehh, ye ke.. hehe, saya pun tak berapa kenal gaks..

Melati Qistyna's Mummy said...

Ady putra tu Adik Dia, muka garang skit, Abg Dia muka sweet skit...hehehehe

JunAina said...

Part paling mengharukan bila mama & abah ptong kek. Semoga kedua2nya sentiasa berada didalam rahmat yang esa dan berbahagia dengan anak serta cucu.

Huda said...

Ery Putra tu..hehe, seronok la nengok family kak cik ni macam happy je keluar dan shopping sesama..

Adzrien Shoppe said...

amboi syoknya pi shopping, jadi paparazi. awat banyak beno troly tu, dah macam keretapi.

Pok Amai-Amai said...

Sonok gak jln2 mcm nie ramai2 dgn family kan? Sy pun suke. Hiks~

KC, sy pun tak kenal nama pelakon tu. Kenal muke je. Ouh, sedih tol.

qemaishak said...

Wah siap jumpa & bergambar ngan artis lagi tu, happy je semuanya:)

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Bersama emak ayah ... best tu ! Salam LF kepada ayahnya.

gadisBunga said...

semua dalam gambo ni nampak happy sokmo! termasuklah si ery putra tuh. hahaha!!!

POSH76 said...

bess jumpa retis...

ctpayong said...

bestkan sekali sekala kumpul2 adik beradik.. sume nak cakap..sume nak cakap dulu...heheheeee

el said...

sllu el tersasul ady putra ngan ery putra..hehehehe

pas tu leh tido lena x kc mlm tu hahaha

Daddy Ziyyad said...

Ooohhh...itu rupa Watie Elite sekarang ye...

rojak ke pasembor tu? macam best

laskar pelangi said...

wahhhh! bestnyeee shpg sama2..hehehe:)