Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Selamat Tahun Baru ~ Welcoming the Dragon

Just a short update .. curi-curi masa sambil cuti-cuti dengan famili. Happy New Year to my Chinese readers. I'm sure many of u are excited to Welcoming the Dragon to the new year. Dengarnya tahun ni bagus untuk berkahwin dan beranak pinak. Ramai yang kawin tahun lepas hoping dapat memiliki anak tahun ini.

I dont have dragon in my house .. limau ni sahaja yang ada, hadiah dari Subkontraktor ofis kepada saya. BTW, buat yang lain-lain, Selamat Bercuti. Enjoy your long holiday ya.

16 comments:

AzNuRuL AzMaN said...

asal la saya tengok macam kuih tadi..tengah lapar barangkali..teatime macam dah lewat..dinner macam awal sangat pulak..hurmmm =(

Fazreen said...

Happy Chinese New Year too

fAtrinA said...

Happy cny akak :)
Akak keje contractor ea?

Mat Gebu said...

Gong Xi Fa Cai kak Chik Ella..moga menten awet muda..pergh... ^__^

Peri PiA said...

selamat bercuti kc

:)

cik ziqa said...

yaa. happy holiday ye sis.


:)

laskar pelangi said...

bulan ni perotttt byk isi dengan limau la gamaknyeeee..hik3:)

Gadis Gingsul said...

gong xi Fa Cai,,,,angpao...angpao

deardearyhaty.blogspot.com said...

trase na mkn orange plak..:)

Mama Zharfan said...

happy holidays KC :)

kak Azzah8 said...

Salam KakChik ...Selamat bercuti dan ceria selalu ...

Kak Azzah8

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Selamat Bercuti panjang ... LF berterusan bercuti

Nurfaizah M Nor said...

hai kc! selamat bercuti panjang... yeahhhh i'm dragon year...hopefully this year got more uummmppphhhhh!

ainnoraini said...

Tak boleh mkn byk2 nnt sakit tekak... ada jugak buah limau tu kat rumah saya...

Anonymous said...

PEMALASSSSSSS UPDATE BLOGGG! BAEK XPYAH BUAT BLOG

mama aini said...

ehem..mama belum try lagi limau ni..just pandang2 je..kat atas meja..dpt limau ni dr jiran chinese & kwn ank mama..`hepi holiday` KC !!!...