Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Untuk orang yang tak suka buang masa

Hahaha .. Sempat lagi 'snap' gambar kat kereta orang sebelum masuk Pasaraya Tesco haritu. 
Banyak benda lebih berfaedah kita boleh buat dari terperangkap dalam kesesakan lalu lintas, kan. So, gunakan lah DUKE highway dan Kad Touch n Go ~ Gitew la kot mesej dia sebenarnya. As for me, aku tak kesah bayar lebih sikit .. janji jalan tak 'jem' kepala pun tak pening dan paling penting, Selamat sampai dengan jayanya. Best, kan.

6 comments:

Suara Kalbu said...

Setuju tu Kak Chik,

Nak jimat bayar tol tapi terperangkap dalam jem pun buat apa. Mengabihkan petrol je. Letih pun dapat. Bayar lebih skit, jauh skit pun takpe kan kan kan

eelobor said...

masalahnya hiway di KL nie, bayar lebih utk tol tapi jem jugak.....

Izan Ishak said...

yelah kak chik... pening kalau dok dlm jem nih.

gedek! said...

uncle selalu kat duke ni....

IzwanIzzati Pretty Collections said...

hahaha..setuju..guna la alternative lain utk elak jem..

Izzati,
www.izwanizzati.com

Cik Sibuk said...

salam,

jalan kat kl senantiasa jem, lagi sakit jiwa kalau lalu jalan tol pun jem..adehhh..