Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Masa untuk kawan-kawan

Tak dinafikan sebagai emak, sebagai isteri, sebagai kawan, sebagai kakak, sebagai anak, sebagai pekerja*berapa banyak sebagai ko nak pakai* .. kita tersangatlah sibuk. Kita sibuk menyusun jadual .. dari Subuh hingga lewat malam. Tapi .. sibuk macamanapun kita tetap "demand". Kita tetap mahukan masa untuk diri kita sendiri walau hakikatnya dengan gaya hidup yang begini, maka kuranglah masa senggang dan santai yang patutnya kita miliki. Tiada istilah lepak-lepak depan TV .. tiada istilah golek baring telentang tengah rumah. Tak ada. Yang ada hanyalah sampai rumah dan ada kalanya hanya ada 10 minit untuk bersiap sebelum bergegas ke tempat "Work out". Dah biasa .. tapi tunggu nanti malam. Kita tidur lena macam "Sleeping Beauty". Hihihi.


Yanti dan handphone memang tak boleh dipisahkan . Dengan orang lain dia jawab laju dengan kita pagi ni sms petang nanti baru dia berbunyi. Hurmmm .. entah sapa-sapa la tu? T-Shirt hijau tu kita beli kat Children's Dept, Al-Ikhsan Alamanda long long time ago. Ramai yang tak percaya kita boleh pakai baju dari Children's Dept. Well .. apa perlu kita menipu .. meh tengok sendiri tag baju. Hihihi.


15 comments:

munna said...

keciknya KC.... boleh pakai size budak2...

susumanis said...

rajin KC work out ya..patut la selim melim g2

Gadis Gingsul said...

KC wonderfully... <3

miya said...

go go KC!!

diana said...

PATUT LA CANTIK..:)

Hanis Azla said...

kakchik mmg comel lote.. tentunya hasil rajin workout kan.. kena ikut ni..

ainnoraini said...

kecikknya KC dan comeyyy tu...
hai..saya pulak bila nak comey mcm KC ni...jeles tuu...

C i k P i p i T e m b a m said...

wahh KC workout ! haha.. nk jugakk !!

Chekgu Azrine said...

percaya kak kc.. hahaha..

Tina Othman said...

tina rajin workout pun bambam jugak hehe

PUTUBAMBU said...

huh...betapa kurus keciknya kak chik..

terpaksa saya jeles kak! hikhik

yana halim said...

kak ella....rasanya yanti takyah ade blog. Byk blog dah ada muka dia....hahaha...

Izan Ishak said...

kakchik ni mmg comel lah! boleh plak beli baju kanak2... ni yg buat izan jeles nih...

khairul farhan said...

lama sangat nih rasanya tak work out. haha.

Fazreen said...

Hot mama. Best dpt kenal kakchik.