Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Entry makan dan bosan

Entry makanan yang membosankan. Itu la rasa "lunch" semalam. Chicken chop yang dah digoreng siap-siap pastu bila Customer order, dia panaskan dalam microwave jer dan curah sos panas-panas. Salad yang langsung tak fresh .. tah apa-apa. Tapi lapar punya pasal dan tak baik membuang "rezeki" .. habis jugak la ayam tu kita makan. Tapi tu la .. kuis-kuis pilih-pilih.

Dan situasi bosan bersambung hingga ke pagi ini. Hrmmm .. nanti-nanti la cerita. Bosann!!

17 comments:

Hanis Azla said...

semoga kebosanan akak akan cepat hilang.. take care kakchik..

Shahazrin said...

KAT MANA LA TU...

aTy _faRed~ said...

tak suker kalau kat kedai macam tu..hilang selera ek..

qemaishak said...

Memang skali ni je la makan situ kan kakchik..

Errah said...

kedai kt mana 2..??xelok sgt bt kje cm2..xberkat

susumanis said...

cheer up kc .... :)) dengar lagu pretty women loh..hehehe

Yatie said...

akak pernah order nasi goreng kampung..ada ke patut nasi yg siap di goreng di panaskan balik jek..mmng rasa lain sikit...geram je, baik akak goreng sendiri kat umah..he3....jngn bosan2 ya adik manis...tenyum tikit...alalalalala...Comey sungguh...

Ardini Humaira said...

lorrr dia panaskan aje ye KC.. huhu

ECAH~ said...

xsuka makanan xfresh..huhu

Izan Ishak said...

kak chik... jom ceria2kan diri hari ni!

Tina Othman said...

alahai, paling bosan kalau reganya mahal kan kc

Daddy Ziyyad said...

saya pun tak suka kedai makan yg stail ready made ni, cuma tinggal panaskan aja dlm microwave

Kakcik Seroja said...

Jom makan cikencop kat Moon's Kitchen. :)

gedek! said...

bosan pon ada entry... cool!

Cik Ina Do Do Cheng said...

main panas je yang tak bestkan kak chik, lain rasanya terutama chicken chop.air tu menyelarakan : )

Pok Amai-Amai said...

Alamak! Chicken chop dipanaskan dlm microwave? Tidak! Tidak!

diana said...

sakit hati kalau peniaga buat gitu..walaupun makan tu hanya roti canaii..