Pagi Rabu yang sebu ~ Vistana Hotel, Kuantan

Tuesday, January 24, 2012

Sekarang masanya untuk ditiup angin sepoi-sepoi bahasa sambil berblog dari tepi kolam renang di Hotel Vistana, Kuantan. Walau bukan 5 bintang, tapi hotel ni best. WiFi speeding beb .. laju. No wonder my High Profile Boss like to check in here. Privacy, hospitality .. only 4.5km dari Teluk Cempedak Beach. Berjiran pulak dengan kejiranan bertaraf VVIP. Kedai makan, stesyen minyak .. semuanya dekat-dekat dan tak jauh dari Bandar.


Bilik Deluxe King RM208 .. hrmmm .. boleh la tahan mahal kalau dibandingkan dengan Hotel Seri Malaysia  yang betul-betul bersebelahan dengannya ~ Bilik Famili  RM160 sahaja. Jauh beza tu derrr .. Tapi yang pastinya, Hotel ni best. Buffet breakfast yang meriah .. menepati citarasa dan selera kami sekeluarga. Hurmmm .. Ketat dan padat perut ~ Pagi Rabu yang perut sebu!!


BTW, Selamat Bekerja untuk yang dah mula menjalankan tugas seperti biasa. Saya cuti sampai Ahad ni.  Buat kawan-kawan di Kuantan, Maaf tak dapat jumpa. Saya tak dapat nak caj bateri henfon*gara-gara terlupa bwk charger*. Hrmmm .. lain kali kita jumpa ye.You Might Also Like

11 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail