Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Perjalanan 5 jam ke Melaka bersama Blogger Popular dan Honda Malaysia

Ooooppssss .. jangan ketawa. I know u definitely break our record. PJ-Melaka apa kes sampai 5 jam, kan? Bukan sebab kitorang 'drive' macam siput tapi sebab kita 'drive' dengan rasa. 15 orang blogger dibawa berkonvoi ke Melaka hari ini bersama Honda (M). Best. Memang best.



Yeayyyy .. Jangan marah. Hari ini saya ada 2 orang Bodyguard Popular di dalam kereta bersama saya. Sapa tak Mamat ketul-ketul bernama Ben Ashaari ni dan Ujang yang dah macam Adik Si Ben ni? Kalau tak kenal pegi baca blog diaorang sekarang. Sekarang oke. Bukan esok .. bukan nanti-nanti atau jap-jap lagi. Hihihi. OK. Sedang penat dan beristirehat. Jap-jap lagi nak jalan-jalan cari makan dengan Team Honda dan rakan-rakan. See u later in next entry ya. Bye. 

13 comments:

laskar pelangi said...

bestnyaaaa kakchik:) amacam kereta tu? okey? berapa bintang kakchik nak bagi?

Azian Elias said...

Wahhh..keren banget sih.. enjoy the moment ye..

KizMySeLf said...

oh..menarik tu..ehhe

nyanyisunyi said...

wahhh...bestnya ella..

kakngah said...

baru betul2 feel tu 5 jam dlm honda...

azila said...

mcm best jer dpt teammate ni..hehhe.bila tgk tang bilik tu kc..rasa nak p melaka plak:)

Melati Qistyna's Mummy said...

Aiman x itut? :)

susumanis said...

wah bestnyerr jln jln KC

Anonymous said...

Xsuka lar ben ashaari tu.. koya lebehhh.. bluwekkk..
suka k.chik =)

Queenie said...

hehehe....cam anak dara...

diana said...

selamat berseronok kakchik..:)

suri solehah said...

bestnya jalan2 cari makan..KC siap ada bodigud femes lagi hehe

Ujang9897 said...

mmg best..=) penat dan berbaloi