Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Hujung Minggu Pertama 2012


Makan epal merah untuk sarapan pagi. Kesian, kan. Yang ye nya malas nak singgah sana sini. So whatever in the Fridge sahaja jawabnya sarapan pagi Sabtu ini.

Sup Tulang, Ikan Keli Bakar dan Nasi Goreng Ayam ~ Our lunch on 1st Saturday 2012.  Kalau camni la rasa dan kualiti makannya, rasanya Chef Ella dah layak bukak Kedai Makan. Hihi.

14 comments:

Gadis Gingsul said...

akak...nak nasi goreng tuuulahh,,,,

azian said...

ni masak sendiri ke apa ni????macam kat kedai....hehehhe.....

so, boleh laa bukak kedai ye....

sarapan dgn epal????wahhhh, tak pernah buat lagi sy kak...hehehe

Ms Fai said...

wah, sedap!! ;)

Kunang-Kunang said...

Bestnya nampak nasi goreng tu.

Tina Othman said...

ahai, makan epal merah je untuk breakfast, sebab tu kc selim melim je kan hihi

Mamaleesya said...

terliur tgk ikan keli

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kak..adik nak keli tu

Alin Marlini said...

pencen nanti boleh bukak kedai makan kat Saujana Kak Chik..

Mama Likha said...

maknanya???

Pok Amai-Amai said...

Epal je KC? Adehh! Kenyang tak?

susumanis said...

looks so yummeh :)

diana said...

sedapnya sup tulAng..
nasik pun sedap..
ikan keli pun sedap..semua kegemaran saya tu...:)

Hanis Azla said...

ikan keli bakar tu mengoda sungguh..

Chekgu Azrine said...

sedapnya kak KC masak.. nampak delicious sangat!!