Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Hujung Minggu Pertama 2012


Makan epal merah untuk sarapan pagi. Kesian, kan. Yang ye nya malas nak singgah sana sini. So whatever in the Fridge sahaja jawabnya sarapan pagi Sabtu ini.

Sup Tulang, Ikan Keli Bakar dan Nasi Goreng Ayam ~ Our lunch on 1st Saturday 2012.  Kalau camni la rasa dan kualiti makannya, rasanya Chef Ella dah layak bukak Kedai Makan. Hihi.

14 comments:

fenny abdullah said...

akak...nak nasi goreng tuuulahh,,,,

azian said...

ni masak sendiri ke apa ni????macam kat kedai....hehehhe.....

so, boleh laa bukak kedai ye....

sarapan dgn epal????wahhhh, tak pernah buat lagi sy kak...hehehe

Fai Nardir said...

wah, sedap!! ;)

Anonymous said...

Bestnya nampak nasi goreng tu.

Anonymous said...

ahai, makan epal merah je untuk breakfast, sebab tu kc selim melim je kan hihi

Mamaleesyamiro said...

terliur tgk ikan keli

LM said...

kak..adik nak keli tu

Akak Kembang said...

pencen nanti boleh bukak kedai makan kat Saujana Kak Chik..

Ztee_Azwanis said...

maknanya???

faraherda.razalan said...

Epal je KC? Adehh! Kenyang tak?

susumanis said...

looks so yummeh :)

Unknown said...

sedapnya sup tulAng..
nasik pun sedap..
ikan keli pun sedap..semua kegemaran saya tu...:)

Hanis Azla said...

ikan keli bakar tu mengoda sungguh..

Chekgu Azrine said...

sedapnya kak KC masak.. nampak delicious sangat!!