Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Bila Tuan Muda Belanja Mem Besar

Ahad haritu, Tuan Muda mahu belanja Mem Besar. Wahhh .. 'bahagia'. Walaupun 'budget' nya kecik sahaja but it's the thought that count, kan. Kembang dan berbunga-bunga hati kita. Dia kata ~ "Place at your choice, Mum.'  Hurmmmm .. bertambah-tambah bahagia la kita.

Beef Spagetthi Meatball. Sampai harini teringat kesedapannya.

Bread Butter Pudding with Custard Cause. 
The one made by Nani Rostam better.

Kat sini la tempat kita 'lunch' ..

Tukang bayar.
Moga lebih murah rezeki anak mama ni nanti. Amin.



19 comments:

suri solehah said...

wah..kita pulak yang touching KC.gaji pertama dia ke KC.anak soleh..sedap tengok makanan tu semua

Mama Likha said...

Aduh2 abg aiman yerrrr blanja mama Kali ni.... Sekali sekala pastu claim ngan mama balik yer hihi

alinac lover said...

amboi bodyguard blanja mama die yer

Izan Ishak said...

yelah kc... seronok izan tgk anak ngan mama ni. main belnaja2 makan pula ye...

Melati Qistyna's Mummy said...

Sejukkkkk perut mamanya..... Sejukkkkk gak perut abby.... Muahahaha.... Boleh gitu kc....

Mg Terus membesar Jd kebanggaan mama n abah...... :)

kakcik said...

Ciri2 anak yang baik. :)

Cikpuan rara said...

wahhhhhhh beshnyaaaaa.bila nk blanja akk pulak dikkkk.hehehe

Amy Syaquena said...

bila abang aiman nak belanja aunty amy hehehe...

~~zAnAfAhMi~~ said...

Baiknya cik abe tu, belanja mama dia. Mudah2an tambah murah rezeki ye dik.

eiela said...

Bestnya kakcik, anak sendiri belanja

eiela said...

Bestnya kakcik, anak sendiri belanja

munna said...

seronok kan KC ...bila anak yg belanjer

diana said...

wah ni mesti dapat duit yang masa kerja part time hari tu kan???
bagus nya dia..

sarah said...

waaa..bestnyer..dapat rasa anak belanja..sok sok bleh belanja lagiii...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kurusnya aiman..sgt berbeza dgn masa mula2 kenal aiman dulu, kenal kat blog je lah..huhu

Alin Marlini said...

wah! aiman...nanti belanjer auntie plak ek..

Chekgu Azrine said...

alhamdulillah. syukur dpt anak macam anak kak KC.. anak saya kecik lagi.. lambat la nak tunggu dia belanja saya..hahaha

Peri PiA said...

wah hero belanje :D

pia xpenah try kat sini,nti nak cube :D

tgk gmbr pon mmg pn nani nya b.pudding lagi sedap

Mak Wardah said...

Ensem anak kak chik...Hepi jerr baca blog kak chik