Tuesday, January 31, 2012

Off Rabu

Best harini ~ Rabu tanpa sebu tapi penuh dengan kaler. Rabu yang kita "OFF" dan tak "ON" di tempat kerja. Yeayy!! Appreciate the 1 day Hari Wilayah leave sebab kita tak da Sultan untuk bagi off di Hari Keputeraan. Hihihi.

Specialnya harini, pagi-pagi dah dapat kol dari Blogger, pastu ni baru balik 'lunch' dengan Blogger. Tadi berbalas SMS dengan seorang Blogger popular. Wahhh .. baru separuh hari sudah happening gitew. OK. Now take a break for 1 hour before meeting another girlfriend of mine. Buat readers yang tengah kerja, kerja baik-baik ye. Buat yang OFF mcm saya, esok jangan lupa kerja. 

11 comments:

alexa yussida said...

sume2 pon blogger!amboiiii :p

miss u kak

nana said...

biru mata hitamku baca n3 ni..(-.-)

Melati Qistyna's Mummy said...

selamat bercuti2an... :P

kakcik said...

Kakcik rasa macam nak sambung je cuti esok dan lusa... :)

KuNanGKuNanG said...

sy pun off gak walaupun keje kat sgor..sok cam malas je nak keje..he3

JunAina said...

Aina TERPAKSA kerja setelah minggu lepas OFF sakan seminggu...:)

munna said...

Off pun sibuk ye KC....

Pok Amai-Amai said...

Peh! Cemburu sy!

pena rozie said...

selamat bercoti

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Tak kerja tapi sibuknya macam kerja jugak .

Mak Wardah said...

Jelesnye KC. I m tooo bz