Sunday, July 17, 2011

Saturday nite at Music Box

A very short notice plan. Bermula dari borak-borak kosong, finally 'menjadi'. Thanks to anak-anak Kakak Cantek who organised this Saturday nite activity. 

Hanging out with beautiful women and the gang on Saturday nite. Sayang 'environment' nya tak cukup 'beautiful' sebab 'aircond' bilik kurang dingin and 'player' asyik 'hang'. If not ...'Perfect'. But good thing, we managed to get an extension of time due to the 'hanging issue'. 

Duet adik beradik. Told u before that Hanis and Imran really look alike. Sila tenung sampai juling mata kalo tak percaya*Hihi*

Alisya yang menawan. Bila jumpa yang muda .. automatic kita jadi 'gila-gila' ~ Gediks!! 

With my Darling Yanti@Pinky. Yang ni baru betul .. 'Gaya ibu-ibu'

Ibu dan anak

Hanis posing comel dan manja. Tetap comel walau tak 100% sehat dan rambut main sepit belakang je. Suara dia sedap oooo ..'beautiful as she is'. Pasni kalo jumpa dia suruh la nyanyi ye. Akhirnya, sampai rumah dah almost 1 pagi, but only managed to tido jam 3 pagi sebab batuk dan selsema tak henti-henti. Owh .. Flu please go away ... i don't like u. Hihi.


15 comments:

Ct Arina said...

dah lame x karoke camni. besnyeeee >_<

diana said...

kalau selsema kana banyak tidur la kakchik..:)

Tina Othman said...

seronoknya

Amy Syaquena said...

wah bestnya mesti happening kan..

Qaseh dalia adelia said...

fuyoo ngan HZ tu

Nurfaizah M Nor said...

kc, len kali kalo gi karoks jgn lupa ajak iza tau! hehehe.....

makdara TERdiva said...

lama dah tak menyumbangkan suara kat peti merah ni :)

EZAN IDMA said...

HZ cantik :) get well soon sis :)

Cik Ina Do do Cheng said...

tetiba rasa rindu nak berkaroake ngan anak-anak, happykan. bestnya dapat jumpa hanis zalikha ngan family. dia tu sebaya anak cik ina.suka ngan orang yang pandai nak happykan diri.

laskar pelangi said...

wah wah! HZ memang sempot ;)
cantik yg asli:)

logorithm said...

Uwaaaa! Dah lama tak gi karaoke!

eliyaezlinalias said...

shuh! flu shuh!

Isteri Encek Bard said...

comelnyer hanis nie

cik Dil said...

hanis zalikha laa..fuyoo

PapaComelBulat said...

Hanis mmg comel..suka tgok muka dia :)