Monday, November 29, 2010

Ada aku kesah?? atau Perlu kah kita kesah??

Kdg-kdg ada perkara yg perlu kita ignore .. wat tak tau .. watever .. or .. Ada aku kesah??
Kdg-kdg ada perkara pulak yg perlu kita kesahkan.

Pandai-pandai la timbang sendiri. 



6 comments:

deAnza-wAnda said...

wah akak... rileks... pekena kopi dlu okeh... wanda x smpat nk bnk in lg ar kak... busy bwu start cluz kan... t da bnk in wnda inform okie

sarah-najwan said...

betul kakchik...

ikut perkara dan keadaan
saya pesen mudah kakchik
jika perkara itu tidak menjadi masalah pada kita..mmg saya tak kesah?

jika perkara itu akn menyebabkan kita bermsalah..mmmg kene kesah...

hepi2 blogging kakchik...

ctpayong said...

betol lah ella. kita bukan computer yang boleh key in apa saja.

bagus jugak ada kawan2 bloggers ni. kalau betul cara leh jadi terapi hati.

you too take care..adious.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sis..
ignore je benda yang tak penting ye?jgn pikir sangat.love u sis.

makdara TERdiva said...

jom kita nyanyi lagu ape ku kesah! ape ku kesah same..hiks!

chill!!!!

azzey said...

kakchik@ella: kena timbangtara dulu ye kak ye....hi3..