Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Main Kayu 6 !!


Pergilah. Rela aku melepaskan kau pergi. 
Sikit pun aku tak sedih atau makan hati.
Aku ada lagi 4. So .. Ada aku kesah??
Haha ..

Amboi .. amboi. Statement dasyat berapi. Provokasi + kontroversi, kan. 
Mcm org main kayu 6!! Hahaha ..

'Biol' aku belum hilang lagi la korang. Jiwa merana. Semlm tgh driving, kena langgar dr belakang. Kuat dia langgar, hbis bonet depan dia. SUV aku ni mmg kuat. Dulu Mercedez langgar aku dari belakang pun keta aku tak da apa-apa Mercedez tu yg kemek gila. Tapi terkilan gak. Tempat simpan tayar tu pecah, bumper kiri calar, off course tak seteruk Proton tu but still kena kuar duit gak, kan. Aku nak buat report, claim insuran dia, bdak tu dok merayu sbb lesen dia mati. Haih .. stress la weih. Nape la kau follow akak dekat sgt dik??Tau la akak cantek tapi tkkan smpai nak cium akak kot?? Haha .. confirm aku tgh 'biol'. Merapu tak sudah!!

Hehe .. back to cite Main Kayu 6 tu ... actually 2 projek dh siap n ready to hand over to gomen by next week. Lega sikit aku tpi ada 4 lagi. So, lega sikit je la, kan. Hehe ..


p/s : selamat berhujung minggu korang.


11 comments:

Jank said...

laaa kne cium lak, tu la bile dah kne baru nk nyesal kan, mmg biol tul la bdk tu. geram je denga

kakchik@ella said...

Kita takut gak Abg jank, sbb dlm keta tu 4 org dak lelaki muda. dah la kita sorg je pompuan tua!! Hehe ..

My Little Diary said...

salam,
apsal budak yg lesen dah mati tu pi bwk keter... haa kan dah cium bontot org.. pastu merayu2 kat akak lak... ishhh... jgn kasik cann kak!!.. rpt je polisss....hahaha jahatnya saya..

diana said...

mintak dia bayar la kak chik..
aduhai..
kesian jugak kat budak tu kan..
kalau dah nama budak muda tu
memang gelojoh je bawak kereta..

NaniRostam said...

Kalau sket je...agak-agak boleh terima dek akal tu kira tutup mata jer.

Tapi kalau nak kena hangkut gi workshop kot tak de pilihan wei...terpaksa report....atau suruh dia bayar.

Kadang-kadang buat salah kena hukum jugak.sekadar untuk mengajar.

kakchik@ella said...

Geram kan kak. Saya ni nmpk je brutal tp baiknya jgak yg lbih.

kakchik@ella said...

My little diary n diana, kali ikut hati mmg nk wat camtu tp akak ni slalu tak sampai ati lah. nak beli hati kering 1 kat kedai mamaklah. ada jual ke?? hehe ..

alexa yussida said...

ishkk...lesen mati brani bw lagi..sepok laju2 je kak..huhu..dah tgk pic ats tu..alahai..sian akak..sabar ye..

makdara TERdiva said...

org tu tengah berangan kot kak! haha!

alinac lover said...

adoi...ptot la kak len mcm jerk..

hope akak dpt tenangkan fikiran.

tu la..yong pon tkut nk follow dkt2..kang jadi pape..naya jerk..

amik iktibar

azzey said...

kakchik@ella: mesti yg langgar keta akak tu tgh khayal engaged kat telefon1 hu3....