Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Tetiba je rasa tua. Hehe ..

Alahai .. sana kakak .. sini akak. Yg panggil Untie pun ada?? Tetiba je rasa tua. Hehe .... Eleh .. tak yah rasa-rasa lah. Kenyataan. Lagi 3 tahun cukup 40 tahun. Tak yah susah-susah carik calculator. Tgk Aiman yg dah besar panjang tu pun dah cukup.

Memandangkan tak da desire utk membotoxkan diri atau pegi operation utk menarik kulit supaya lebih tegang dan cekang (ada kan prkataan ini?? hehe ..) maka marilah minum Collagen brsama-sama. Kos pun murah .. rasa pun sedap gila!! Eh .. jgn risau. takkan jadi gila dgn hanya meminum benda ini. Hehe ..







Dah siap bancuh. 
Mai secawan .. Hehe ..
Sedaplah. Rasa Haliborange.
La .. tak kenai Haliborange ke?? 
Again!! Nmpk sgt i tua. Hehe ..

Nak cuba?? Get it from your Zhulian's dealer today. Murah sgt reganya. Unisex ye. Bkn utk yg pakai skirt shj tau. Kalo tak kenal mana-mana dealer contact je i. Dont worry. Hehe ..

10 comments:

diana said...

patut la kulit lawa..

farsweethome farah,faris,farisa said...

bak mai csecawan.......hamba pun nak gak kulit cantik kak chikmanja oiii

Lelaki Ini said...

nak free boleh?

Gayahspears said...

waw..mantap akak

kakyon@kakrose said...

kalau akak minum..boleh cekang tak? heheh.

kakchik@ella said...

diana .. lawa ke?? mekaceh ye. hehe

jun cyg .. meh ambek sepeket. hehe..

Lelaki ini? free seteguk boleh le. hehe ..

gayah cyg .. tang mana yg mantap tu dik??

kak yon ... cuba dlu. pe slhnya. lgpun rega dia murah aje. hehe ..

DJ-LRC said...

mcm ISO meeting si sally tue jer...

kakchik@ella said...

Kak DD .. tk da kena mngena dgn ISO SIRIM le wey!! hehe ..

alinac lover said...

klo minum sjuk2 msti besh kan

miya said...

nak tunggu umo 30 br makan semua benda2 ni boleh tak? hehe..

entri best sy:

>a href="http://miyainsyira.blogspot.com/2010/11/cinta-ditolak-dukun-bertindak.html">cinta ditolak, dukun bertindak!