Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Raya lagi ..

Dear Readers ..

Saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha @ Haji @ Korban buat awak semua. Sapa-sapa yg join korban tu .. pasni boleh la jamu saya dgn Sup tulang lembu atau Sup ekor 'dia'. Hehe .. Sapa-sapa yg nak jalan jauh tu, pasni boleh la bwk balik 'ole-ole' utk saya. Hahaha ...

Sapa-sapa yg tak bercuti dan hanya beraya sehari shj, kita sama. Marilah kita beraya sambil bersantai di rumah shj sambil merehatkan badan dan minda dgn program-program TV yg skrg ni entah apa-apa. Sapa-sapa yg masak sedap-sedap dan buat open house .. (ada ke??) jgn lupa jemput saya .. saya suka!! Hehe ..


Yg tu tukang anyam, saya modelnya. Hehe ..

Gambar raya ari tu yg blm lgi kuar kat sini ..


p/s : Selamat Ari Raya korang ..

16 comments:

My Little Diary said...

selamat hari raya kak!!!
wah... masak ketupat ke tu??? hehe

ardinihumaira said...

salam aidiladha sis!

Bi4RL4HR4HSi4H said...

salam aidiladha ;)

diana said...

selamat hari raya aidiladha kakchik..
semoga seronok bersantai2..
hehhe...

makdara TERdiva said...

selamat hari raya kakchik! :)

x blik kg ke?? jomla folo sy balik perak ptg ni..hehe!

[n a j e e b] said...

wah...kemain ketupat lagi kak chik...LOL!

Nisha Ismail said...

selamat hari raya kak chik. nanti lepas raya jumpa lg ok. :)

Princess Nur said...

slamat ari rya jgak buat k'ela..esok takyah keje buleh tido kat umah..hihi..

kakchik@ella said...

selamat ari raya sume.

Puteri cahaya, yeay .. yeay .. pas solat kunci rumah. TIDO!! hehe ..

Nisha, jom dik gather2. setimboat pulak eh. hehe ..

makdara TERdiva .. PERAK?? Kg. mak saya tu. huhu ..

najeeb,jgn mengumpat cukup. hehe ..

alinac lover said...

hehehhehe..

suka je bab makan ek

AngahSayang2314 said...

salam aidiladha gak kak chik.....

mr.curly said...

selamat raye korban kakchik..nti jgn lupe dtg umah ye..nk umah rasmi ke xrasmi punye??..hikhik

Uruchimaru @ kf said...

slmt hari ari raye..kak chikk!

izyanty collection said...

selamat hari raya aidiladha...ok le kan cti shari pun..malam nanti bos buat jamuan raya, depa dok bakar lemang dah, jom join hheheheh

alexa yussida said...

anyam ketupat dkt ofis?terbaekk btol:D

azzey said...

kakchik@ella: slmt har raya aidil adha kak! saya on the way nak blk kpg ni....he3....dh raya ke-2 br blk kpg.....