Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Rutin Rabu ..

Siang keja, mlm  ke sini lah. Mcm hebat sgt, sampai semuanya nak tulis kat sini. Hehe .. Well .. since i have mentioned earlier here, not a big deal la bila buat aku n3 camni, kan. Yg popular dan femes pun buat camtu inikan pulak la yg sesejuk air dlm peti ais mcm aku. Hahaha ..

Dah siap nak pegi sini.
Tonite ada 2 student baru. 
1 of them was referred to the studio by my blog.
Tak sangka, ada gak yg jadikan my n3 bahan reference.
walau pun niat berblogging sekadar suka-suka.
Hepilah. 



p/s : Dh pkul 1.42pagi, mata tak ngantuk2 lagi. Esok pagi nak ke Pej. Tanah pulak. Ishh .. nak kena dera mata nih. Minyak serai wangi .. get ready to give mata some therapy. Hehe .. Selamat pagi korang.









5 comments:

eliyaezlinalias said...

knp ngn serai wangi tu kak chik? ubt bg mata tido ke??

kakchik@ella said...

yup. minyak serai wangi is the best aromatherapy. baunya buat kakchik senang tido!! haha ..

diana said...

minyak serai wangi??
nak cuba la..
saya ni tidur malam
macam tak nyenyak je..
padahal badan penat..
bila bangun pagi lesu saja badan ..
mana tak nye,malam2 tidur,kejap2 tejaga..

azzey said...

kakchik@ella: bau serai wangi tu blh menenangkan kita....

ceritera asni said...

wow! salah satu tips juga tuh bagi mcm sy student yg susah nak tido..