Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Mama Hanis Zalikha lah ..

Lepas n3 ni keluar, many ask me abt them. Geng aerobik, opismate, close dan unknown pun ada. U ols ingat i 'information counter' ke?  Ngada... nyampah i. Eh taklah .. tak nyampah, sayang semua yg bertanya dan yg tak tanya. Hehehe ..

The 'soklans', siap 2 in 1 dgn mama dia sekali. Tu pasal la aku ckp korang ngada. Hehe .... Ok lah, syg korang punya pasal, aku jwb kat sini. Yup, mama dia cantek, tinggi dan kurus mcm model. Umur dh masuk 40an, anak 6 tapi kulit tegang lagi. Masa aku kuar dgn Mama Hanis, bkn lelaki je .. yg pompuan pun pandang-pandang jeling-jeling sama. U know y? Bcos she is so damn gorgeous and beautiful. Aku yg muda sikit dari dia pun kalah beb. Haha .. dah tentu la kalah sebab aku tak 'so damn gorgeous and beautiful' cam dia, kan? Tetiba je .. 

Sabtu petang Mama Hanis dan Gergasi jambu dtg rmh rmh aku. Mekaceh kak .. susah-susah dtg dari B.J. ke S.U. (Chewah .. mcm jauh sgt, pdhal dekat, toll dan trafik jem pun takda).  Hehe ....


Imran really look like Hanis lah. Alisya pemalu tapi mahu, hehe .. Hafiz pemalu habis!! haha .. Kak NaniHanis dan adik-adik tetap pemalu dan tak over walaupun femes. Elok la tu. In life, we must always ikut resmi padi, kan.


p/s : kak, tq for bwk barang's for me. Susah-susah je. Hehe ..




10 comments:

kakyon@kakrose said...

umor 40an, tapi macam 30an, nak tahu jugak apa rahsianya..

makdara TERdiva said...

bole cedok rahsia kecantikan dari mama hanis tu..she's gojes in her age :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kak ella..mmg cun la..mama dier.so x heran la hanis cun kan?

kakchik@ella said...

Btl tu kak yon ..

kakchik@ella said...

MDT .. kena belajar dari dia, kan. How to maintain sampai 40an nnti. Hehe ..

kakchik@ella said...

Lydia, bkn hanis je. Liana dan Alisya pun cun. Yg lelaki sume hensem. Genetik diaorg cun2 kot? hehe ..

NaniRostam said...

hehe malu i.......................

b a m b a m ' s said...

mak cantik anak pon cantik ler ek.. :P

N@di@ said...

best dapat kwan dgn orang yang cantik n famous tapi xsmbong sngat susah nak cari sekarang :(
mmbe nadia ade yang bekwan sbb pars rupa dan harta :(

cikpuanhady said...

ha'ah, kakchik tak tanya ke rahsia dia maintain awet muda dan jaga penampilan? hihihi..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire