Aku Blogger ! So What??

Tuesday, November 30, 2010


Haha .. Segmen Aku Blogger ! So What?? anjuran Adik Ben sangat menggoda. Dan kerana tergoda, kakchik join. Haha ..


OK .. Header dah ada. Tajuk dah ada .. link pun dah buat.


Next .. Keep on reading, jgn benti di sini ok. Hehe ..
Aku kakchik@ella or norzaila. Work as Executive Secretary cum Project Coordinator, 1 got 1 bodyguard (anak lelaki aku le ...) yg menemani aku ke mana shj aku pegi. Nak tau lagi tentang aku?? Baca kat sini eh. Chewah .. chewah .. promot diri nampak!! Haha .. 


Dunia blog tiada sempadan. Terlalu luas. Makin byk menulis, makin byk lagi mahu ditulis. Tak caya tanya Ben. Haha ... Nowadays Blog bkn saja jadi tempat cari infomasi, dah jadi medium pengiklanan jugak. That's y la wujudnya En. Nuff tu. Hehe ..


Nape aku nak jadi blogger?? Cos I have plenty of time, especially at nite. That's y i want to be a Blogger. To fullfill my time .. isi masa lapang la weih. Apa da mau speaking London? Sgt tak berbangga dgn Bahasa Ibunda, kan. Padahal dulu penah tulis entry tentang bahasa ni.  Hehe .. Opss .. penah jwb di sini jugak.

Seronok blogging. Segala-galanya ku tuliskan disini. Yg hot pun ada .. yg cool pun ada. Kadang-kadang aku buat blog aku mcm diari.. Paling manis bila aku dapat ramai kawan baru, walaupun kadang-kadang aku rasa mcm dah gila lepas jadi blogger nih. Hehe ..

The negatif part about my blogging world ialah bila aku dianggap sengkek!! Ha .. tak sakit hati kau sebagai Blogger bila org ckp kita camtu?? Aku jwb penuh emosi di sini. I think u guys especially bloggers should read the entry yg aku gelarkan entry berdosa tu. Bkn apa .. lepas post n3 tu rasa berdosa pulak.  Mcm menunjuk-nunjuk lak eh. Tapi bak kata my fren .. aku cuma mempertahankan diri sendiri dan blogger-blogger lain. Alahai .. bila pulak la blogger-blogger ni lantik aku sebagai heroin!! Hehe ..  Lagi 1, pernah org kata kat aku Blogger ni bodoh!! Mana-mana pegi ambek gambar!! Kau tu yg tak paham, kita lak yg dikatakan bodoh!! Apa da ... 


Blog utk cari nama?? glamer??  Owh .. tidak sama sekali. Walaupun nama aku mcm 'Diva rock Ella' tapi aku tak cari nama dan glamer kat blogging world nih. Tak caya?? Baca kat sini. Glamer dan nama tu nak pegi mana?? Tak da makna la ..


Banggakah aku menjadi Blogger?? Yup. 100% bangga sebab aku dapat ramai kwn baru. Bila entry-entry aku dibaca, bila ramai sudi berkawan di alam maya seterusnya berjumpa di alam nyata, terasa diri begitu berharga. Haha ..


Eh korang .. mana-mana yg jadi belum jadi blogger tu, mai la join aku. Dpd buang masa main game ke, jadi Mat rempit ke .. baik korang bukak blog. Eh .. sempat lagi promote eh. Hehe ..











You Might Also Like

20 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail