Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Apa pun ...

Apa pun rencana kita hujung minggu ini, semoga perjalanan kita diberkati.
Buat Gayah yg akan menjalani pembedahan besar hari ini ... My pray is with you. 
Buat Ellen yg juga akan menjalani pembedahan hari ini .. kuatkan semangat, doa akak tetap bersama Ellen.

Hari ni nak balik Segamat. Otw home singgah dinner kat Bongek. Nampaknya hajat hati utk jumpa magic woman di Melaka tak tercapai. Pastu esok aku keja. Dasyat aku, kan. Hehe ..

Buat korang yg bercuti 3 hari brturut-turut, enjoy your long wiken yeah. Kalo dpt spend this quality time with kesayangan i.e. relatives, adik beradik n parents lagi bagus.


12 comments:

azzey said...

kakchik@ella: tgh spend time kat umah ni sbl BW. ....:)

AiDa AzRyN said...

aida enjoy dgn paren kt rumah abg aida sajo~ huhu

Jank said...

duk kt cni, lg byk cuti, lg byk keje haha

LeeAneem said...

spend time ngan blog je la teman nih....anak2 ngan wife dah membuta...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
bila la akak nak buat pos pasal saya... kerja kerja jangan tak kerja

asz.wani said...

pembedahan besar?semoga selamat.. =)

sekamar rindu said...

salam...

bongek? kat rembau ke?

JULIET bukan namaku said...

akak,
xde mud la akak.

bz ngan final exam.
jiwa x betul.

akak ...
xde keje kan, mengadu domba jer~
huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kakcik...siapa yg org segamat?LM pun segamat tau..huhu

kakchik@ella said...

Abah kakchik asal kelantan tp skrg dh duk segamat Lydia ..

kakchik@ella said...

ye sekamar rindu. kat rembau.

Tomato Gurl's Life said...

selamat bercuti kak ella ;)