Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

RM1 JUTA WEIH !!

RM1,000,000-00. Byknya kosong!! RM1 juta la weih. Hehe .. Kan senang camtu. Tak da la berpinar mata mengira sa, puluh, ratus, ribu ... bla bla bla. Haha ..






Relaku 'rentong' kerana 'SI RM1 JUTA'
Sib baik 'alarm' tk bunyi masa i touch touch u ye.
Mekaceh Mamarazzi kerana sudi melayan saya yg over!! Haha ..




p/s : ada gaya Jutawan MLM tak? Hehe ..

18 comments:

makdara TERdiva said...

ada..ada..dah jadi jutawan jgn lupa MDT yer.. :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

jangan lupa belanja

Jank said...

wahh gerek sihhh, ada gaya la kakchik, nampak cam owner. Sama la cam gaya saya berdiri sebelah sukhoi haha

My Little Diary said...

amboi kak!!! posing sakan.... keter baru ke tu?

Idy Saha said...

Haha..
posing nak melertzzzzz je.
=)

kin said...

sesuai jadi modal utk iklan MLM ... Jutawan in the making gitu :D lol

Anonymous said...

Bukan jutawan in the making lagi,...dah jadi jutawan pun...

Uruchimaru @ kf said...

wah...kak chik!

mr.curly said...

uihhh..bakal datin gayo ehh..insyaAllah tmakbul..

Anonymous said...

Waa cayalah kak-chik, ada kemajuan. Kalau ada cita2 dan kesungguhan apa2 pun boleh kita capai. Wa nak follow kak-chik jugak lah...

Mama Zara said...

salam kak chik..pose ala2 jutawan MLM ek? ehehe...nice!

alexa yussida said...

salam kakchik diva la vida:D

ade dah kak gayanyee tu..amik berkat ye kak:)

alinac lover said...

HAHAHA..CAYALAH..MCM MODEL ..

Heidi Shafiq said...

perghh.. dasyat giler.. hahaha..

hamzah ian said...

pergh... besor kete

kakyon@kakrose said...

dah jadi jutawan jng lupa kita ye..hehe

kakchik@ella said...

Hihi ..

Thnks fr coming n commenting. Mcm la keta i. Mana leh lupa kt u ols semua. Kan penyeri hidup u ols nih. hehe ..

azzey said...

kakchik@ella; fuh! (Tak terkata dahhh.....)