Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Separuh Ahad lah ..

Hari Ahad tu, trjaga je dari tidur ... pinggang rasa sakit-sakit sikit. Ngada tul pinggang aku eh, mesti kes tak nak kasi aku bangun nih, pinggang nak aku melepek lala-lama sikit kat katil, tu pasal dia sakit-sakit manja pagi ni. Hehe .. But i dont care, aku bangun gak, buat stretching sikit-sikit, pastu terus bersiap-siap ke studio. Lepas hbis bersenamrobik dgn kwn-kwn .... mmm??? ... mesti la balik rmh, kan, Baju dah basah peluh, bau dh mcm-mcm takkan gi 1Utama kot?? Mengong tul!! haha ..

My Coach. Tuff kan dia? Ada berani dekat??
Aku lbh konfiden dgn coach yg tuff tuff camni dari
yg kurus kering!! Hehe ..
Kelas dia pun sgt-sgt tuff ok ..
Lately always 1 hour non stop. Ambek kau!! Haha ..

Tengahari tu kita masak. Chewah .. mcm la kita ni hebat sgt sampai nak bagitau 1 dunia!! Hahaha ..


Singgang ikan kerisi, Sambal tumis ikan bilis,
Paru goreng tempura, Sayur campur, Jus timun + lemon

OK lah. Nak gi keja nih. Nanti-nanti nak cite pasal lagi separuh Ahad pulak. 

7 comments:

Jank said...

Kat sini x yah p erobik dah, sibuk kemas paya blkg umah tu dah la bdn pun x brp ada daging ni, same la gak tu, lps tu masak lps tu msuk studio gak haha

eliyaezlinalias said...

nak join jugak senamrobik ngn trainer tuff tuh...

kakyon@kakrose said...

nak paru goreng tempura sikit..hehe

kakchik@ella said...

Wah!! Abg Jank brsenam dgn alam. Lagi baguih.

Uikks ?? Pndai masak ke?? untung anak2 abg Jank. Hehe ..

kakchik@ella said...

eliya .. jom.. jom. Follow me. Hehe..

kakchik@ella said...

Lagi sekali kita jmpa ella buat ye kak yon. mkn dgn nasi lemak. SEDAPSSS!! Hehe ..

diana said...

aduhai..terliur je nengok..
sambal tumis ikan bilis tu..
betul2 menggoda la..
makan lak dengan nasik panas kan..