Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Bila bulan datang ..

Dulu-dulu cukup malu utk bercerita tentang benda ni. Tak penah tgk pun iklan benda ni kat TV or surat khabar. Sekarang? Hmm .. budak 5 tahun pun boleh tanya kat mak ayah. Apa benda ni ma? Apa benda ni bah? Zaman millenium la katakan kan. Hehe ..

Ingat lagi zaman dulu-dulu. Bila bulan datang, mula la ke kedai cari benda ni. Masa tu yg ada cuma brand SANITA je. Dia jual dlm kotak. Punya la malu nak jln dgn kotak tu, sib baik 'Asso' kedai tu paham. Dia tolong bungkus dgn suratkhabar. Haha .. kelakar la.


'Latest brand - Libresse'
Dah lama diiklankan di TV. Yuna dutanya. Adibah Noor juga eh?
Yg Yuna aku penah tgk. Adibah Noor tak penah.
Nama pun bukan Minah TV!! Hehe ..

Hardly found in Guardian and Watson lah.
But my sister said kat Giant ada.
She said this is good. Quality better than KF.
Donno whether true or not. Never try.
U ols cubalah. Ooopss .. pompuan je eh.
Hehe ..



21 comments:

theblabber. said...

saya dulu pernah menulis citer pasal tuala wanita bernama sanita ni.

haha. nostalgic sungguh.

Nadia Abdullah said...

sy br je guna libresse nh..mmg sedap pki..dlu pengguna jenama tetap kotex..tp xtau le sejak akhir2 nh tetiba jd alergik..so start le tukar2 jenama pad laen...last2 try nh mmg ok ler...harga pon xmahal sgt

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

jika tak datang lagi pening

kakchik@ella said...

mcmnana la agaknya citer SANITA versi theblabber. teringin nak baca. hehe.

kakchik@ella said...

is it really good nadia?

kakchik@ella said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o. .. pening+mabuk 9 bulan. hehe ..

azzey said...

kakchik@ella: x pnh guna. tp promote ttg brand ni cam bagus je...may be next time blh cuba

eliyaezlinalias said...

da penah cuba bulan lepas...ok la...extra looooonnnnggggg.......

DJ-LRC said...

aku beli yg warna biru dgn purple...bes...kat giant jer ada...guardian dgn watson tarak jual..

Ellen said...

hai kak, dah try ker benda ni sebab hari tu ellen ada request sample tau dari libresse..dah dapat dah..hahhaaa.

kakchik@ella said...

nmpknya ramai yg ckp brand ni bagus eh. bulan depan nak try lah. Hehe ..

:~:Budak Degil :~: said...

akak!!..stop using this!!..
sy dah 2bulan tak pakai lagi dah..
cuz muncul ruam yang xmnyenangkan..
oh damn it!..
then skang sy pakai cloth pad..
meh tgk sini..

http://kepalabatupunyedegil.blogspot.com/2010/08/pad-vs-cloth-pad-punye-cerite.html

insyallah nanti sy buat entry feedback pasal penggunaan ni sejak 2bulan sy mnggunakannye..^_^

:~:Budak Degil :~: said...

akak!!..stop using this!!..
sy dah 2bulan tak pakai lagi dah..
cuz muncul ruam yang xmnyenangkan..
oh damn it!..
then skang sy pakai cloth pad..
meh tgk sini..

http://kepalabatupunyedegil.blogspot.com/2010/08/pad-vs-cloth-pad-punye-cerite.html

insyallah nanti sy buat entry feedback pasal penggunaan ni sejak 2bulan sy mnggunakannye..^_^

CT said...

Yup...kita guna libreese...kekeke..lawoklah yg Adibah tu...buah tembikai ko...

kakchik@ella said...

budak degil .. mngkin tak serasi dgn ein kot.

:~:Budak Degil :~: said...

bukan kire serasi or tak serasi kak..
ni kesan jangke mase panjang..
bukan nak lingkupkan jename libresse ni..hehe..

tapi tulah..ikotla mane yang nak ikot..nak bagi info je..
sebab sy dah xpakai pad2 mcm ni lagi dah kak..
^_^

IkaAR said...

ada gak terlintas nak try tapi bila pi cari kat tesco ke, watson je mesti tak terbeli.. last2 beli K**** jugak...

kakchik@ella said...

Ein .. ko pakai pad jenis apa la skrg ek? hehe

kakchik@ella said...

IkaAR .. cubalah. akak pun nak cuba.

Tomato Gurl's Life said...

akak jd duta ke? ganti adibah noor?hehe..

kakchik@ella said...

Adibah noor tetap di takhta teratas cik tom .. mana leh lawan dia. hehe ..