Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Aktiviti penutup Ahad yang lalu ..

Ni aktiviti penutup minggu lalu. Minggu yg penuh kesyukuran dan kemenangan. Terima kaseh Tuhan atas segala rezeki dan kasih syg yg kau berikan pada hambamu ini. Peluang utk spend quality time with families, blogger frens, best frens amat aku hargai. Korang semua pelengkap hidup aku lah. 

Segalanya ada pada minggu yg lalu. Lengkap. Bak kata KY, kakak sulungku .. 'Ko memang drama queen, mcm-mcm'. Haha ..

Balik dari jumpa dgn org-org kayangan, this swit beautiful young adik called me for makan-makan. Off course aku dh kenyang tapi biasalah .. it's very difficult for me to say "No". As long as tak menyusahkan .. tak membebankan .. "Yes" is my answer. 8.30pm, she fetched me at home.

Me and her

Adik blh tlg ambek gmbr kitorg? 
(Dgn muka tak malunya aku meminta .. haha)

Set Sup campur + Jus kedondong for her
Sup Cendawan + Jus epal kasturi aku punya

Pastu kita jalan-jalan ..




Buat mcm rmh sendiri, dnt shy-shy cat.
Hehe ..

Sapa dia?? She is my fren, Ismayanti @ Pinky. Just graduated last May - Master in Forensic Accounting & Financial Criminology. Dialah isteri, dialah Accountant in 1 of well known corporate company di negara kita, dialah ibu kpd 3 org anak dan dialah future lecturer. InsyaAllah. Berjaya jgak dia habiskan study mskipun trpaksa brpenatan dan brkejaran. Womans really got the strength to do that lah. Gifted by God. Btw Yanti .. agree with u 'As long as we enjoy it, we can do it.' 

Yanti and En. somi


p/s : walaupun aku dah agak tua, kwn aku ramai yg muda. Hehe ..






11 comments:

makdara TERdiva said...

biar lah tua..asal hati muda..eceh!
:)

psttt..kak cik bererobik @ pg gym??? jelesnye saya..hihi!

CT said...

Seropa kita..ekekeke...kwn2 org muda je...

AiDa AzRyN said...

Xnampak akak tua pun~ nama muda je~ hehe~ :)

alinac lover said...

yeah~ wanita mmg hebat~

:~:Budak Degil :~: said...

boleh x ein namekan blog akak ni sebagai blog restoran..ahaha...
asal masuk je duk tayang mknan sedap2 la akak ni..huhu

AngahSayang2314 said...

kak ooooo kak chik yg penting kita wanita yg hebat lelaki adoooo oppsss terlepas sudah hehehee

kakchik@ella said...

MDT .. jom follow saya aerobik. Walk in rate RM10 shj, every mon, wed n friday. Tak jauh, kat Sg. Buloh je. Hehe ..

Kak CT .. give me five kak*pap* hehe

Aida, chewah .. buat akak perasan je.

alina@yong & angahsyg ..
org laki tak leh lwn kita, kan. Yeay!! Woman's power. Hehe ..

Dak degil .. mknan adalah kesukaan tuan rmh. Hehehe ..

kakyon@kakrose said...

sehebat mana pun wanita..tetap di bawah..opss..jangan salah faham. darjat lelaki tetap tinggi dari wanitakan..hehe

Gayahspears said...

wah... mmg mantap la akak...

diana said...

lelaki memang gagah..
tapi tak kuat...
macam pompuan...
kan kak chik??

kakchik@ella said...

kak yon .. nape ye msyarakat label pompuan camtu??

mantap ye gayah?? hehe ..

kelebihan wanita kan diana. sbb tu tangan wanita dikatakan boleh menggegar duni.