Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Not good arr wey ..

Sabtu. Letih lesu. Jiwa kacau bilau. Mulut kata maaf tapi hati seakan tak rela. Tak baik kan camtu?? Well, dh tentu aku manusia biasa yg tak sempurna, kan.  Nak wat camna?? Mau makan hari nak baik ni. Hehe ..

Petang. Sorang.
Kdg2 enjoy the privacy, kdg2 sunyi.
Pndai-pndai la sesuaikan diri.


Nenas manis, Kuah rojak Mak Bee
Calamansi with sour plum
Mkn lah kau sorang2. 

Bkak lappy. Tutup balik sbb the line is not with me. Benci!!

Frens, eventhough didnt enjoy my Satuday, i sincerely wish that u are not like me. Tmrw nk jmpa dia ni. Harap-harap esok hepi tahap maximum punya. Hehe ..




8 comments:

makdara TERdiva said...

hy kak cik!

line tenet sy ni pun mengong..tu yg x leh nak jengok akak slalu..tp for sure akan jengok akak jugak :)

semoga kak cik hepi2 mlm minggu ni..
pasal aeorbik bkn x nak join..tp sy aerobik dr jauh jer ..hehe

kakyon@kakrose said...

bila tenet buat hal..kita pun down ekk? akak pun sama..2 hari tak bertenet..terasa dunia ni sepi..chewahh!..

alexa yussida said...

wahhh sedappnyee nmpk air ijau tuhh:D

AiDa AzRyN said...

line tenet kdg2 wat hal,wt kte bengang an?huhu~

noreed said...

kak cik, tak sakit perut ke, mkn nenas dgn sour plum? internet dah macam keperluan asas elektrik dan air kan?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
kak..macam takde mode je..terpedaya bila clik nak jumpa dia cis

Nisha Ismail said...

kak, wish you a happy Sunday. :)

azzey said...

kakchik@ella: sABTU HR UTK TIDO JE! HEH3..