Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Hujung minggu kita ..

Hujung minggu ni dtg sehari lebih awal. Friday balik kampung. Sabtu keja. Ahad cuti balik. Mcm sandwich, in between ada tuna + salad. Hehe ..

Pagi ke Pejabat Tanah utk urusan pindahmilik. Penatnya menanti. Tapi lega sebab selesai, dah boleh move ke 2nd step. Thanks God. Thanks for all 'gifts' given. Syukur alhamdulillah.

After that menanti lagi. Double menanti aku hari ni. Mungkin dah tertulis aku ni asyik menanti je kot? The 2nd phase tu, only 50% je yg success. Tak pe ... aku rela dan redha. God is always fair .. u gain here, u loose there, bukan sume yg kita nak, kita dapat.

Pastu masuk opis. OMG .. almost 10 task on my table which need my touch. Mcm-mcm lah. Korang-korang yg senasib dgn aku .. yg mengalami ke'busy'an tahap melampau mcm aku .. Mari lah kita motivate each other. Kuatkan semangat. Kita redah aje dgn rela dan redha. Insyallah .. Tuhan permudahkan urusan kita. Amin.


8 comments:

AngahSayang2314 said...

ok la balik kampung kan???

nie nak bagi tahu nie nak tengok bekas beras kan?? ermm apa lagi jom la ke teratak angah

TiKa LEh said...

biaselah kak, keje..xde yg best pun kcuali gaji...hehe

ctpayong said...

doctor kata, tak boleh tido sbb fikir ttg keje itu normal tapi kalau tak boleh tido tak tahu pasal apa itu sakit. so takpe kalau kita kena fikirkan keje sampai takleh tido.

tapi3kan..tido itu penting utk kesihatan.

diana said...

selagi belum tutup mata,
kerja..kerja...kerja...!
hhehhe

noreed said...

mari kita terus kerja, kerja, kerja dan terus kerja :)

Tomato Gurl's Life said...

kuatkan semangat akak ye..
cik tom doakan yg terbaik..
u can do it!

LeeAneem said...

kerja,koje,kije and kroje....

azzey said...

kakchik@ella: mmg boring menanti ni.....hu3....