Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

This is pain ..


Sib baik penimbang dlm ati aku ni lbh berat ke baik. If not, i will definitely lodge a report and claim the cost of repair on yr insurance. Tp mengenangkan aku ni ada byk kesian kat ko yg lesen dah mati, pastu ko pun dah kol aku 2 kali mintak maaf, merayu jgn dipjgkn lagi  ..  tak pe lah. Aku tanggung je cost of repair tu sendiri.

Satu je nak pesan utk semua - Jgn follow dekat-dekat dn laju-laju. Make sure u can still see the front car plate no. Ingat cost of repair keta camni murah ke?



8 comments:

Alessandro said...

Bahaya juga..syukurlah tidak ada apa-apa berlaku kak...

Memang kelajuan amat bahaya sekali jika terlalu laju..huhu..maybe dia tergesa-gesa dan main tekan pedal minyak kuat sangat..

diana said...

ye la kakchik..
lagipun kita pun paham kan..
kalau dah lesen yang mati pun tak mampu nak
pi hidupkan..
sah le poketnye tak berapa nak tebal..
jadi nak mintak gantirugi pun jadi serba salah..
kalau follow blog boleh la dekat2..
kereta ..bahaya tau..~

kakchik@ella said...

tu psl kakchik malas nk pjgkn diana. buat penat je. harap2 kebaikan kakchik tu mmbawa pengajaran kt budak tu.

kakyon@kakrose said...

ala siannya..bila kna ni? akak pun pernah kena..tak samapi hati nak claim..coz budak tu student..

Princess Nur said...

huhuhu..sian nya kete akak..sure tak lena tido ni..saya kete kalau calar sket pun tak lena tido apalagi kalu eksiden cmni..

BUNGA said...

saya baca cerita akak pun boleh stress.. lagilah tuan punya badan yang menanggungnya.. sabar kak... sabar.. :)

noorfa.nasir said...

bab yg kene tanggung sdiri tu yg sodih tu..hehe

azzey said...

kakchik@ella: mmg sungguh murni hati akak!...:)

p/s: tu yg takut nak folow keta dekat2 tu!