Tuesday, November 23, 2010

Bagi aku itu "KUNCI"


As i told earlier, i'm not interested to participate or involve with you anymore. Sudah tutup pintu hati dengan mangga yg paling kuat dan kuncinya sampai sekarang aku tak jumpa.

Unless tomorrow .. if i find the key, then my heart is open for you. Ataupun, apa kata kau Bagi aku itu "KUNCI" perhaps i can open my heart for you. Hehe ..


Buat masa sekarang .. No way, Fren. Titik.




p/s :- Buat fren-fren yg lain .. Love u lah. muah .. hehe ..









10 comments:

My Little Diary said...

kau kunci cintaku didlm hatimu... keh3x...
minum ptg dah nak dekat.... jom pekena coffee... ;p

deAnza-wAnda said...

adoh... kunci2 lagi... hehhe... ku kunci rindu buatmu dr eizla khas wat kakchik... heheheh....

Gayahspears said...

kes ape ni akak??? berebut kunci ka??? hahaha

Liana Ryan said...

Ade map tak na cari kunci tue? ^^

aibaks said...

walaupun tak paham kenapa terkuncinyer pintu tuh.. takpe... aibaks leh bagi kunci extra.. hehe

eliyaezlinalias said...

reply to p/s: lebiutuu kak chik...

diana said...

kat tempat saya ni ada kedai buat kunci..
saya buat satu untuk kakchik ye..

kakchik@ella said...

Kahkahkah .. lawak arr korang. Sayang semua. Muah .. Eh .. Aibaks tak blh. Muah tu utk pompuan shj. hehe ..

bspotgurl said...

cuba gi carik balik kunci tu

azzey said...

kakchik@ella: kita tetap kawan ye kak!hi3....