Monday, November 29, 2010

Ini merapu. Jangan Baca ..

Hati adalah sangat sedih. Rasa adalah macam-macam ada. Mood adalah sangat down. 
Apa pasal?? 

Hmmm ... pasal berita malapetaka yg menimpa kwn baik aku pagi ini. Sedih la bagi pihak dia. Pelik ke bila dia yg bermasalah aku yg sedih??

Hello .. hidup mcm rantai. Kalau kita kawan .. kau sakit .. aku turut terasa. 
Itu la namanya 'Fren'

Camna eh nak upkan mood yg down nih??
Eleh .. mana da sapa nk jwb, kan.
Terang2 dah tajuk n3 - Jangan Baca.

Ada ke yg baca??
Ish .. degil la u nih. Babab kang.
Hehe ..



16 comments:

makdara TERdiva said...

oh! saya dah lame x de kawan yg betul2 baek..sume jenis tikam blakang punye..untunglah kawan kakchik tu dpt kawan yg prihatin macam ni..terharu okeh! :)

My Little Diary said...

salam,
ye ke kak! malapetaka lah tu ye.. jgn sedih2 kak... jom kita minum dulu... later2 kita story ye..! hehe

miya said...

kawan sejati mmg macam ni. turut berduka jika sahabat dilanda musibah.. Tapi sedih jugak, bila kawan yg ingat kita bila dia susah je. kan kak?

entri best:
penjawat awam biadab:kerana nila setitik, rosak susu sebelanga
cek resit anda bila berbelanja

:~:Budak Degil :~: said...

sy bace ni kak..kate pon degil kan..hehe..

meh makan chocolate kak!..
kasi cheer up!...^_^

Encik MT said...

lagi org suro tak baca,lagi lar encik MT teringin nak baca.jgn babap sayaaaaa~~~~ haha!

diana said...

alamak..
terbaca pulak..

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

kak ella ni garang2 manja laa..i likeeeeee

auwwwwwww..hakhakhak

kakchik@ella said...

Pengomen No. 1-7 sume nak kena babab dgn i. Hehe ..

Princess Nur said...

k'ela..terbaca gak nii..hehe..sowyy...ini la yg dpanggil kawan..susah senang sama2 dirasa..

Cempaka R.Minta said...

hiii
nak juga buleh
kak cik add cempaka buleh?

Ellen said...

apa terjadi kak..share sket..jum kita sama2 upkan mood yang down ni..hehe..happy 2 selalu kak sebab di mana pun akan ada masalah dan kegembiraan ..itu barulah hidup yang meriah...mai ka, kita senyum..ahaks!!

alexa yussida said...

org slalu buat bnda yg dilarang..mcm skrg ni..akak ckp jgn bace..lagila semngt nak baca..hehe..

chill akak..lam idup ni kdg2 ada bnda sedih kdg2 happy..tp sume akan okie kalo kita ingt sume ni dari Dia:)

love u akak

Jank said...

kompem baca haha

ryann said...

dah terbaca lak sis

Nisha Ismail said...

tak kan la tak baca. haha

azzey said...

kakchik@ella: dh lumrah manusia kak....lagi dikata jgn...itulah juga yang nak dibuat...heh3...