Friday, November 19, 2010

Rumah Terbuka Karangkraf



Kalau dah Ayah Sedara yg menjemput .. maka harus datanglah jawabnya. Kan aku anak buah yg taat dan mendengar kata. Hehe ... Lepas keja ari Jumaat, berkejar aku dari Kuala Lumpur ke Seksyen 15, Shah Alam to be at Open House Aidil Adha Kumpulan Media Karangkraft. Sib baik majlis sampai pukul 7 mlm, sempat lagi la aku bekerjaran ke sini. Meriah weih dgn artis dan 4000 org hadirin. Normally ayah-ayah sedara aku ni suka 'berkorban' di Kelantan je tapi tahun ni sume pakat tak balik. Maka lembu Shah Alam lah mangsanya. Hehe ... 


My sister Aishah, cousin Firdaus Hussamuddin dan Ayah Ngah

With my Auntie, Datin Jamilah (wife big boss)

5hb Disember bakal berpesta lagi. Farah kawin (Adik Fir) yeay.. yeay. Blh gather-gather dgn sedara mara. Suka .. aku suka. Haha .. Tak sabar nih.




11 comments:

miya said...

kak,, mana gambar artisnya? haha....

entri tak boleh elak:
jangan promote entry ko kat comment box aku!!
ekspresi muka menceritakan segalanya

kakchik@ella said...

tak berani nak ambek sbb real photographer ramai!! malu ah. hehe ..

Nur Azila Ismail said...

wah bestnye kak . nak ikut . hhhehe

aibaks said...

wa...bestnyer de jemputan kenduri cam tuh.. nak join gak.. leh?

Tomato Gurl's Life said...

wah bestnya..akak ni femes la..selalu join gathering/majlis yang grand2..dah cam artis cik tom tgk ;)

thanks vote cik tom..syg akak ;)

vict said...

dulu2, masa tahun bila ntah penah sekali dpt undangan open house karangkraf... sempena aidilfitri.

tetiba dpt duduk semeja dgn linda on.. exited, sampai seminggu dok kecoh cerita pasal tuuu je kat member2.. heheh.

BUNGA said...

kak.. lisa surihani x der ker? nape x ambik gmbr dgn artis sorg dua.. blh tumpang glemer gitu..hehe

azzey said...

kakchik@ella; Wah big boss karangkraf tu pakcik akak ke? lain kali klu pegi jemput saya ek.....heh3....

kakchik@ella said...

haha .. kelakar arr vict.

Bunga .. kakchik smpai pun dh lmbt. masa tu yg ada Si Azwan Ali, Ifa Raziah dn Roslan Shah jerk. hehe ..

azzey .. ye. adik dn sepupu abah.

Cik Tom .. kakchik biasa-biasa je arr .. bkn org besar pun. kecik je. hehe ..

AiDa AzRyN said...

bestnye! @_@

http://www.aidaazryn.blogspot.com/

alexa yussida said...

wahhhh...sonoknye berkumpol