Saturday, November 20, 2010

Yg ni klasik sikit weih .. tp lawa gak ..



Ingat lagi dak n3 ni? Mmg sah musim mkn Nasik cantek dan sedap la. Kalo kat rmh nasik putih je. Hehe ... Mlm semlm dapat satu lagi Jemputan. Uncle aku gak yg menjemput  ni. Dia Tuan Kerusi (Chairman le ..) Kumpulan Karangkraf.


Kad jemputan adik aku sampai rmh aku
Kad aku lak sampai kat rmh kakak aku
Sure Cik Secretary konpius ni. Hehe ..


Wah .. nampaknya 27/11, 5/12 dan 11/12 ada 2 jemputan. Bygkan 3 minggu berturut-turut aku ada 2 jemputan kawin pada hari yg sama. Ada yg 1 kat Teluk Intan, 1 kat KL. Yg 1 lagi tu .. 1 kat Temerloh, 1 lak kat Sg. Buloh. Hari yg sama weih!! Haha .. Jadik Superwoman lah aku nnti. Hehe .. Tak pe lah,  that's show that people like us, rite. Ingat gak org nk jemput kita, kan. Maka akan berkejaranlah aku ke sana sini utk memenuhi setiap undangan. Korang kalo nmpk baju kurung aku senget benget buat tak tau je tau. Tu tandanya aku dh penat tahap maksimum. Hehe .. Aiman, cuti sekolah tahun ni tak yah la mimpi nak ke mana-mana ye. Hehe ..





3 comments:

miya said...

suka tengok kawan2 kawin. best kan kak tengok org mendirikan rumahtangga?

entri yg korang mesti baca :
lagi 2,002 janin ditemui di Thailand
jangan promote entry korang kat comment box aku!!

makdara TERdiva said...

kak chik, nnti reserve 1 day utk majlis di rumah sy yer..1 jan 2011...insyaAllah..kad jemputan akan menyusul kemudian..

azzey said...

kakchik@ella: kat Tk Intan tu sape kak? kpg saya tu....*pandang dgr nama Tk Intan disebut*......he3...