Yg ni klasik sikit weih .. tp lawa gak ..

Saturday, November 20, 2010



Ingat lagi dak n3 ni? Mmg sah musim mkn Nasik cantek dan sedap la. Kalo kat rmh nasik putih je. Hehe ... Mlm semlm dapat satu lagi Jemputan. Uncle aku gak yg menjemput  ni. Dia Tuan Kerusi (Chairman le ..) Kumpulan Karangkraf.


Kad jemputan adik aku sampai rmh aku
Kad aku lak sampai kat rmh kakak aku
Sure Cik Secretary konpius ni. Hehe ..


Wah .. nampaknya 27/11, 5/12 dan 11/12 ada 2 jemputan. Bygkan 3 minggu berturut-turut aku ada 2 jemputan kawin pada hari yg sama. Ada yg 1 kat Teluk Intan, 1 kat KL. Yg 1 lagi tu .. 1 kat Temerloh, 1 lak kat Sg. Buloh. Hari yg sama weih!! Haha .. Jadik Superwoman lah aku nnti. Hehe .. Tak pe lah,  that's show that people like us, rite. Ingat gak org nk jemput kita, kan. Maka akan berkejaranlah aku ke sana sini utk memenuhi setiap undangan. Korang kalo nmpk baju kurung aku senget benget buat tak tau je tau. Tu tandanya aku dh penat tahap maksimum. Hehe .. Aiman, cuti sekolah tahun ni tak yah la mimpi nak ke mana-mana ye. Hehe ..





You Might Also Like

3 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here