Wednesday, July 20, 2011

Sri Melur namanya ..

Selepas diperkenalkan sekali oleh Kakak Cantek, hati Tuan Bodigad  kita tertawan dengan Roti canainya yang menawan. Lepas sekali .. mahu 'repeat' lagi. Tapi sayang, ibunya buta kawasan. Sudah pergi sekali masih tak ingat lagi. Maka, kita pun ajak la Kakak cantek datang sini. Jangan tak tau, Kakak Cantek 'terror' bab cari makanan sedap-sedap ni. Dia tau aje kat mana. Hihi. 

Dulu-dulu Kakak cantek kata .. Roti Canai dan Teh Tarik kat sini sedap. Sekali cuba, hmmmm .. memang kena dengan selera. Yang ni kunjungan kali ke dua. Untuk memenuhi permintaan Tuan Bodigad yang udah rindukan Roti Telurnya. Opsss .. lupa nak cakap .. Restoran ni duduknya kat USJ Subang. 

My bestfriend, Kak Zana ..

Ibu dan anak ..

Ibu dan anak dan kawan-kawan dan my son

13 comments:

YAYA AZURA said...

jalan-jalan cari makna ye kakchik...lama dah tak makan roti telur ...

Ct Arina said...

kedai mamak eh.. kadang2 lepak mamak best gak.. ehe^^

Isteri Encek Bard said...

wah besnyer...

laskar pelangi said...

bestnye kakchik:)

qemaishak said...

kalau sedap jauh pun sanggup pergi kan kak..:)

Rai said...

sri melur kat kota kemuning dah di take over oleh india bukan muslim.. so kitorg dah lama blacklist restoren cap sri melur ni..

CT said...

sonotnya KC selalu akk baca dlm entri2 KC ada mak Hanis Zalikha..Mom Hanis Zalikha org JB kan??? Kim salam ya kat dia...sukalah tk mom dia santik..huhuhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh syoknyer dpt mkn yg sedap2 sis

Alin Marlini said...

macam penah tgk????tapi tak penah pi..hehe

diana said...

tiggi nya roti dia..:)

Daddy Ziyyad said...

saya rasa saya pernah makan kat sini...memang sedap juga

azila said...

heheh..ingat lg kc ke bangi dulu..jalan reko kan?

MamaYatie said...

KC, dekat area saya keja tur..USJ 16 kan...hari2 lalu...tp dah lama tak gi sebab hubby pernah interbiu pekerja dia, dia org bukan mamak..tp india (hindu)..huhu