Monday, May 23, 2011

Cantek tak 'Coach' ai?

Cantek tak coach ai? Muda dia tau .. baru 25 tahun. Rambut panjang hitam berkilat, body padat-padat, 'single n available'. Orangnya lembut tapi tegas. Pernah dia suruh ai buat lompat bintang 100 kali x 2 set = 200 kali. Tarik 'kabel' untuk bahu dan lengan 100 kali. Yang len-len jangan citelah. So far ai ok .. sume tugasan yang dia bagi ai boleh buat. But now .. i really miss her .. sebab sessi ai dengan dia dah habis. So, sekarang ni, sessi mengangkat besi sangat sepi keseorangan. Mekaseh 'coach' ..Banyak ilmu dan pelajaran yang ai dapat selama bergurukan u. AILEBIU lah Coach. Hihi. 

'Coach Shu' ~  
Betul cakap coach .. mendaki bukit lebih baik dari berlari cos we gonna work on more and more muscle semasa mendaki. Kalau dgn dia, 'inclination' ai mesti maximum - 15!! Tak pe .. tak pe .. it's good untuk otot-otot kaki. Lagipun, we burn more calories masa mendaki dibandingkan dengan berlari.

Yang kat bawah ni pulak .. bakal 'coach' ai jugak. Tengah pk-pk ni. Jadi or tak jadi  nak 'adopt' dia ni. Murah beb .. sebab my fren beli kat Coach's warehouse kat US.

Merah menyala .. i like!! Pastu dia ada dua tali. Boleh 'sling' dan sangkut kat bahu je. Tengah pk-pk lagi nih.  Kalo tengok harga dia .. rugi besar kalo tak ambek beb. Hmmm .. camna?

36 comments:

Zefa NorAsmara said...

Ambik kak chik jgn tak ambik.. canteq merah.. :-)

My Little Diary said...

beg coach tu cantikkkkk apa lagi rembat kakchik...kekeke

pompuan coach tu pun cantik... :)

Miza Yusof said...

cantiknya beg coach merah tu :)

Shiela Firdaus said...

cantekkk merah itu~

ms sara said...

kcik..ni saspen je memula tu..igtkn mula n3 nk msk bab beg rpanyer coach idup ..hihi.bawah tu bru msk coach tu..tpi mmng lawa..rugi x grab..hihi

Ummiakid @ lily said...

amek kak chik...i very the like warna merah tu....anggun lagi bergahya....terimalah pesanan penaja tak berbayor ni ye...

risa said...

amik kak!!! grab it now..kalo tak ai amikkkkkk:)

Nour Akmal said...

sambar je kak..=p
merah tu..huhuhu..

ibu qaleesya said...

hahaha cantek la.. cepat amik..

[n a j e e b] said...

ehem... ai pun 25 gaks..sepadan kan.. tp ai borois la.. ahahaha! akak....beg tu...marbeles okeh! (sebab i'd loved anything in RED!) ahaha!

simanis said...

Kak Chik, syima suka semua yang MERAH...rembat ye kak!

Mamaleesya said...

nomey. dua-dua nomey

sarah-najwan said...

coach mesti muda2..baru tertarik..

beg tu mmg superb..kaler merah lagi..berani youuuu

YanaMIB said...

wah mudanya coach sis kan =)

pendpt sy, akak amek je lahh beg tuuuuu...kang mimpi ngigau² payah lak =P

munna said...

ambillah kc..mmg cantik..nanti menyesal klu tak ambil...

MamaYatie said...

dua coach cantek...rembat jer kc handbag tur..perghh..merah mak ngah

Izan Ishak said...

suka tgk dua2 coach tu...

coach merah tu cantik..! ambik jgn tak ambik kc~

Ujang9897 said...

KC amik coach gambar bwh..saya amik Coach gambar atas boleh..

hahahahahahahahhaha=)


cantik la coach2 akak...=)


*bila nk beli tu..bestnya

Qaseh dalia adelia said...

lawa beg tuh .. warne itam or coklat agy lawa hihihi amek je

shark said...

coach kat mesia made in china..terus tak jadi beli :(

diana said...

sekali lagi entry tentang keliru dari kakchik..
heheheh

Suara Kalbu said...

Merah itu menawan. Beli kak chik.. jangan tak beli. Nanti menyesal balik rumah asyik duk fikir-fikir jer...

kak ina kl said...

beli ajerlah kalau mampu tapi mcm akak ni tak mampu lagi...telan air liur ajerlah.

ooo aiman sama baya dengan ira ek..semuga mereka berdua berjaya hendaknya dalam peperiksaan pmr nanti ek.

Adinda Amy Sensei said...

merah makngahhhh...hihi

tieha ismail said...

merah memeang meletaopppp !!!

Peri PiA said...

2 2 cun!

Mama Zharfan said...

siyes sgt cun!! i love Coach :)

Mama Likha said...

cntik KC... dua2 cntik :)

DJ-LRC said...

cantik sgt...huhu

qemaishak said...

cantik coach merah tu..meletup kalau kakchik bawa tu hehe..
coach baju brown tu pun cantik gak hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cantik...merah .ambik kak!

makdara TERdiva said...

kalau mampu adopt jer si couch yg merah tu.. :D

meman santek..terliur2 dah ni..haha!

tiefazatie said...

amik je kakchik!pergh gojes!

ozzy said...

memang cantik..dua2 pun cantik.

Liza @ Adzriel AB said...

kak chick mengena laaa..

Ct Arina said...

sumpah cantik kc.. beli beli!