Cantek tak 'Coach' ai?

Monday, May 23, 2011

Cantek tak coach ai? Muda dia tau .. baru 25 tahun. Rambut panjang hitam berkilat, body padat-padat, 'single n available'. Orangnya lembut tapi tegas. Pernah dia suruh ai buat lompat bintang 100 kali x 2 set = 200 kali. Tarik 'kabel' untuk bahu dan lengan 100 kali. Yang len-len jangan citelah. So far ai ok .. sume tugasan yang dia bagi ai boleh buat. But now .. i really miss her .. sebab sessi ai dengan dia dah habis. So, sekarang ni, sessi mengangkat besi sangat sepi keseorangan. Mekaseh 'coach' ..Banyak ilmu dan pelajaran yang ai dapat selama bergurukan u. AILEBIU lah Coach. Hihi. 

'Coach Shu' ~  
Betul cakap coach .. mendaki bukit lebih baik dari berlari cos we gonna work on more and more muscle semasa mendaki. Kalau dgn dia, 'inclination' ai mesti maximum - 15!! Tak pe .. tak pe .. it's good untuk otot-otot kaki. Lagipun, we burn more calories masa mendaki dibandingkan dengan berlari.

Yang kat bawah ni pulak .. bakal 'coach' ai jugak. Tengah pk-pk ni. Jadi or tak jadi  nak 'adopt' dia ni. Murah beb .. sebab my fren beli kat Coach's warehouse kat US.

Merah menyala .. i like!! Pastu dia ada dua tali. Boleh 'sling' dan sangkut kat bahu je. Tengah pk-pk lagi nih.  Kalo tengok harga dia .. rugi besar kalo tak ambek beb. Hmmm .. camna?

You Might Also Like

36 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here