Friday, May 20, 2011

Celup, celur ..

Jom kita amalkan pemakanan sehat dengan kaedah celup, celur, cicah dan .. ngappp.  Ai pun pestime try menda nih. Oke gak. Pasni boleh la kita 'repeat'. Hihi ..

Pilih je yg mana kita suka. Harga lain-lain ye .. ikut warna lidi.


Nak bakar dan goreng pun boleh ... Sotong sedap ni baru RM3.50 secucuk.
Murah!!

Boleh la kol Bestari Celur kalau nak buat makan-makan kat rumah ye ..


25 comments:

forever love said...

nak gak!!!

~...AmALinA....~ said...

wahhhhh~~ nak jugakkkkk

Izan Ishak said...

nak...nak! sedapnyaaaa~

Hanis Azla said...

mcm nak try aje mlm ni.. he..he.. klu pasal makanan mmg pantang.. pantang tengok.. ha..ha..

Amy Syaquena said...

kak cik amy nak jugakk...

Peri PiA said...

kali ni peri xdpt kesan di manakah kwsan hihi..yummy2

Mama Likha said...

Kc ktne ni... Zte suka tauuuu cmni aritu ada kt ttdi jaya tp skrg tkde dahhh :( zte nk koll lah suh die dtg mniaga dpn pintu rmh zte ni hukksss

rara pinkmafia said...

rara suke makan ni kat downtown.heheheh sbb dkat je ngan umah rara.

Farah Shamsudin said...

ouchh.. best nii..kat mana ni?

Sharinginfoz said...

bak le sini sikit

Munirah said...

ala, mahal la 3.5 secucuk..

munna said...

alahai bestnya kak ..kat sini banyak tapi semuanya chineese yg jual kak

ct N honey said...

sotong bakar..nmmmm sedap...

risa said...

macam yong tau fu ye kak?
uihhhhhhhhhh peberet giler

cik bahulu oren said...

yummmy..sedap je tngok mknn ni

kakchik@ella said...

@forever love ,, jom.

@amalina,, nnt jumpa kc belanja. hihi

@Izan, meh sini. kita kongsi. hihi

@hanis azla, kena cuba sebab sedap sgt.

@Peri Pia, BBSB le ..

@Ztee, ni kat Bdr Bru Sg Buloh. hihihi .. kelako le Ztee ni.

kakchik@ella said...

@rarapinkmafia, skrg kt mna2 pun da ada, kn.

kakchik@ella said...

@Farah samsuddin, ni kat bdr baru sg buloh dik. cubalah.

kakchik@ella said...

@SharingInfoz, ambek le. hihi

kakchik@ella said...

@Munirah, hrga bermula dri RM1 dik. brgantung pada warna kat ujung lidi.

kakchik@ella said...

@munna, kt KL skrg dh ramai org kita buat bisnes ni.

kakchik@ella said...

ct N honey, mmg sedap dik.

kakchik@ella said...

@risa, ha ah .. mcm yong tofu.

@bahulu oren, sedap sgt2 dik. gi carik cepat. hihi.

alinac lover said...

oh best2~

SANDRA AZWAN said...

Kak Chik..nanti belanja Sandra makan kat sini boleh? hehe